Otkrivena istina o tajni Konstraktinog nadimka

25.04.2022

04:55

0

Đurićeva ističe da sve što radi, čini sa emocijom

Otkrivena istina o tajni Konstraktinog nadimka
konstrakta (3) - Copyright Printscreen/RTS

Umetnica Ana Đurić poznatija je pod umetničkim imenom Konstrakta, ovogodišnja je predstavnica Srbije na Evrosnogu u Torinu. Njena numera „In Corpore sano” nalazi se u trendingu i u susednim zemljama, a kladionice predviđaju visok plasman na predstojećem festivalu. 

Od Pesme za Evroviziju, interesovanje za Konstraktu je skočilo neverovatnom brzinom, a skoro dva meseca kasnije pevačica priznaje da se na veliku medijsku pažnju i dalje navikava. Ono što malo ko zna jeste kako je zapravo nastao nadimak umetnice, o čemu je ona pričala u emisiji „Prvi red”. 

Antonio Ahel/ATAImages
Konstrakta

Pričalo se da je za njega zaslužan njen profesor istorije umetnosti koji je često upotrebljavao termin „konstruktor”, a evo šta ona kaže:

- Dosta se izvitopere te priče, iz medija u medij dobiju neki svoj život. Znam o čemu pričaš, negde sam to izjavila. Sam nadimak Konstrakta je meni u tom trenutku delovao kao nešto što bi tačno opisivalo način na koji ja radim. Racionalno i emotivno u jednom, da, više ni sama ne znam šta sam izjavljivala. Uvek je sve racionalno i emotivno - objasnila je Ana Đurić. 

24sedam
Konstrakta

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike