On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom preselila u svoj: Marija Veljković prvi put o razlazu sa mužem

04.02.2022

08:30

1

Voditeljka je otkrila da su se emocije ugasile i da je to razlog zbog kog su se ona i Milan razišli

On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom preselila u svoj: Marija Veljković prvi put o razlazu sa mužem
Marija Veljković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka „Slagalice” Marija Veljković rešila je da stavi tačku na brak sa Milanom Milovanovićem, sa kojim je bila u zajednici više od jedne decenije, a iz njihove ljubavi rodio se sin i dve ćerke. 

Posle više od 10 godina braka, sve se promenilo i strasti su se ugasile. Marija je konačno smogla snage da progovori o razlazu sa suprugom. 

Antonio Ahel/ATAImages
Marija Veljković

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo - ispričala je za „Hello” Veljkovićeva i otkrila kako se deca nose sa novonastalom situacijom:

- Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - priča Marija, koja otkriva da u njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

Antonio Ahel/ATAImages
Marija Veljković

 

- Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - iskrena je voditeljka, koja se pre šest dana sa svojom decom preselila u devojački stan.

- Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život - ističe ona.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike