Princ Hari saopštio lepe vesti: Malena Lilibet Dajana napravila prve korake

20.04.2022 | 13:16

Autor: Nevena Mijušković

Nakon posete kraljici Elizabeti II, vojvoda od Saseksa govorio je i o svojoj porodici

Copyright Profimedia

Princ Hari nakon što se posle dužeg vremena video sa kraljicom Elizabetom II, u intervjuu koji je dao za časopis People otkrio je neke nove detalje iz svoje porodice.

On je podelio sa javnošću i lepe vesti, da je njegova ćerka Lilibet Dajana, koja ima deset meseci, napravila prve korake.

Vojvoda od Saseksa ispričao da njihova mezimica  "pokušava da drži korak sa svojim velikim bratom Arčijem" i otkrio da jedva čeka da svoju decu jednog dana odvede na "Invictus Games", kao i da se nada da će Arči koji sledećeg meseca puni tri godine, krenuti njegovim stopama i postati pilot.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

- Kad razgovaram sa svojim sinom Arčijem o tome šta želi da bude kad poraste, nekad je to  astronaut, drugim danima želi da bude pilot, ali ono na što ga podsećam je da bez obzira šta želi da bude, ništa ne bi učinilo njegovu mamu i mene ponosnijima nego to što vidimo da ima karakter kakav ima danas - ispričao je Hari.

Inače, Lilibet nije upoznala ni kraljicu ni princa Čarlsa, dok mali Arči familiju sa očeve strane nije video od svog šestog meseca.

Podsetimo, Hari i njegova supruga Megan Markl u tajnosti su posetili kraljicu Elizabetu II, prvi put nakon više od dve godine. Kraljičin unuk tada je rekao:

- Bilo ju je divno videti - zaključio je.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam