Gazda ju je izbacio iz stana jer nije plaćala kiriju: Bebi Dol je nekad bila velika zvezda, a život je nije mazio

19.04.2022

10:45

1

Pevačica je prošla sito i rešeto

Gazda ju je izbacio iz stana jer nije plaćala kiriju: Bebi Dol je nekad bila velika zvezda, a život je nije mazio
Bebi Dol - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Bebi Dol živa je legenda. Ona iza sebe ima pregršt hitova i uspeha, mada se čini da se u poslednje vreme povukla sa scene. 

Do pre nekoliko godina ova neobična umetnica je živela kao podstanar u trošnoj kući na Vračaru iz koje ju je isterao gazda jer, kako on sam kaže, nije imala za kiriju.

- Nemojte me pitati za nju, molim vas! Naravno da je znam. Izdavao sam joj stan. Nisam imao lepo iskustvo sa njom kao stanarkom. Nije mi plaćala kiriju mesecima, imao sam velikih problema sa njom. Na kraju sam morao da je izbacim iz stana. Ona je hohštapler i prevarant. Neću da pričam o njoj - iznervirao se gospodin tada na sam pomen bivše stanarke, prenosili su domaći mediji.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bebi u stanu ima nekoliko mačaka o kojima brine, a i sama je pričala kako "muž čuva sedam mačaka" dok je ona bila u rijalitiju.

Bebi je pričala i o novcu, pa poručila da joj je dovoljno da ima za osnovne potrebe, te da se trudi da zadrži svoj mir:

- Zdravlje i mir su najbitniji. Želim samo da imam miran i lep život bez tenzije i trzavica. Nikome ne želim zlo. A što se tiče novca, on dođe i prođe. Nekada sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala uvek ću zaraditi dinar da imam za osnovno.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Inače, Bebi Dol je jednom prilikom ispričala kako je navodno nakon "Farme" nosila sekiru u torbu, te da ju je policija zbog toga i zaustavila.

- Dva meseca sam sa sekirom išla posle "Farme", nosila sam je u velikoj tašni. Policajac me je na prelazu kod Skupštine zaustavio i ljubazno zamolio da to malo uvučem u tašnu. Kaže - on me razume. Danas su rijaliti malo drugačiji - ispričala je Bebi svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike