Korona hara glumačkim svetom: Laušević završio u bolnici, Anđelka Prpić se nikome ne javlja

04.11.2020

14:56 >> 17:48

0

Opaki virus se ne smiruje, a veliki udarac su pretrpeli i kulturni radnici

Korona hara glumačkim svetom: Laušević završio u bolnici, Anđelka Prpić se nikome ne javlja
Copyright ATA Images/Pixabay

Epidemija se ne stišava, na listi obolelih je sve više i poznatih. Poslednjih dana javnost je saznala da su mnoga glumačka imena pozitivna na koronavirus, a samo neka od njih su Žarko Laušević, Anđelka Prpić, Nela Mihailović

Proslavljeni domaći glumac Žarko Laušević  27. oktobra je smešten na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. On se dobro oseća, nije životno ugrožen, komunikativan je i veseo, pisali su domaći mediji.

Glumica Nela Mihailović takođe je zaražena korona virusom. Ona je ovu informaciju potvrdila medijima, ali nije želela da ulazi u previše detalja.

– Sad mi je zaista svega previše, kad prođe sve onda ćemo pričati – rekla je kratko Nela za “Blic”.

Anđelka Prpić je sasvim slučajno saznala da je pozitivna na Kovid-19, jer je zbog serija koje snima često morala da se testira. Ona je otkrila da nema simptoma, ali da je u izolaciji.

– Pozitivna sam, nemam simptome ali pošto mi glumci koji snimamo serije moramo redovno da se testiramo, ja sam uradila test. Zato sam sad na distanci – rekla je ona.

Glumica Milica Milša otkrila je da se njen suprug Žarko Jokanović i ona bore sa opakim virusom. U ovom slučaju stanje je malo ozbiljnije, jer Milica ima upalu pluća zbog čega prati sve savete lekara.

View this post on Instagram

E, sad malo ovako! 💙 @zarjok @hotel_borkovac

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic) on Sep 1, 2020 at 10:36am PDT

– Kod kuće odmaram, primam terapiju. Mene je malo zabolelo grlo i to je bilo to. Pijemo lekove, primamo sve što treba Žarko i ja, ležimo, skidamo temperaturu. Visoka je – ispričala je ona.

Krajem oktobra, glumac Ivan Bekjarev je prekinuo sa snimanjem filma u Leskovcu, nakon što se ispostavilo da je zaražen. On je zbog visoke temperature bio hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Scenarista Srdan Golubović, još jedno je ime koje se nalazi na listi trenutno obolelilh od korone.

– Dobro se osećam. Kod kuće sam, već nedelju dana sam pozitivan, ali se dobro osećam – kratko je prokomentarisao reditelj.

Filmska i pozorišna glumica Suzana Petričević , takođe je pozitivna na koronavirus.

– Neverovatno je da ljudi ne shvataju. Deveti dan sam zaražena, nadam se da je najgore prošlo. Imala sam temperaturčine, vidim da su mnogi proši bez njih, sigurno i lakše. S obzirom na moje ranije dijagnoze meni je teško bilo. Ležim, pijem kompletnu terapiju.

View this post on Instagram

Foto by @petra_petriceviccc OversizedSu the tetka🥰

A post shared by Suzana Petricevic (@suzanapetricevic) on Oct 31, 2019 at 8:29am PDT

Na listi zaraženih nalazi se i glumica Vesna Čipčić, što je potvrdio izvor blizak njoj, koji je rekao da se ona trenutno dobro oseća.

Pročitajte još:

Suzana Perić pozitivna na koronavirus: Odmah sam se samoizolovala i obavestila sve, to je dužnost svih nas

Slavica Ćukteraš tvrdi da ima posledice od koronavirusa: Ne čudite se, gluva sam!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike