"Žao nam je": Nakon što je dizajnerka isprozivala Saru Jo zbog kostima, oglasio se njen tim!

17.04.2022

15:32

2

Kako su istakli, niko nije imao komunikaciju sa njom

"Žao nam je": Nakon što je dizajnerka isprozivala Saru Jo zbog kostima, oglasio se njen tim!
vesic_beogradska_zima_10112021_0066 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sara Jo je objavila novi spot i pesmu "Divlja" u sado-mazo fazonu u kom pevačica i njeni plesači nose kostime koji prate celu priču. 

Nakon toga u javnosti se oglasila izvesna Tijana Pavlov, dizajnerka, koja tvrdi da je Sara od nje pozajmila kostime, a da je nigde nije spomenula u zamenu za korišćenje ovih rekvizita.

PR tim Sare Jo je odlučio da se oglasi ovim povodom.

Promo/24sedam/Luka Bošković
 

- Nažalost, od jutros potpuno neistinita informacija kruži medijima. Kompletan stajling za sve aktere spota potpisuje svetski poznata dizajnerka Mia Mitanovski, u saradnji sa brojnim domaćim uspešnim dizajnerima i brendovima. Niko od njih nije imao potrebu da na ovaj način komentariše saradnju na ovom projektu, kao što je uradila pomenuta Tijana Pavlov - tvrde oni za Informer i nastavljaju:

- Niko iz Sarinog tima nije imao direktnu komunikaciji sa pomenutom dizajnerkom, pa nam je žao što je došlo do ove situacije. Sara je neko ko ceni sve svoje saradnike, pa nema potrebe da se na ovaj način prikazuje u javnosti. Tijana i svi ostali saradnici ispoštovani su po dogovoru. Hvala na tome što ste nas kontaktirali kako biste dobili tačnu informaciju.

Podsetimo, izvesna Tijana Pavlov izjavila je da nije ispoštovana i za to okrivila pevačicu.

- Za snimanje spota „Divlja“ Sare Jo, koju lično ne poznajem, ustupili smo oko 15 različitih proizvoda Metatron brenda, harnesa i ostalih ručno rađenih aksesoara od kože koji čine dominantni stilski element kostima kroz ceo njen video spot - napisala je Tijana i dodala:

- Do dana današnjeg, potpisani su svi osim Metatrona. Uz insistiranje mnogih zajedničkih prijatelja da se naglasi da to bude učinjeno, kojima sam zahvalna na ponuđenoj pomoći, mi smo odlučno zamolili svakog od njih da to ne učine.

- Dakle, ostaje nejasno, koju mentalnu širinu treba da dosegnem da bih pojmila razlog iz kog bismo mi kojima je Metatron čisto posao ustupili tek onako kostim za komercijalni angažman estradne ličnosti Sare Jo, ako ne iz obostrane koristi... Evo, ne znam. Potpis i/ili tag je pre svega lepo vaspitanje, pa onda profesionalnost u našem poslu - zaključila je Tijana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike