"Pritisak bude veliki": Sara Jo otkrila da li se svađa sa dečkom, pa pogrešno izgovorila Konstraktino ime! (VIDEO)

24.03.2022

21:00

0

Pevačica je otvorila dušu o festivalu "Pesma za Evroviziju '22", ljubavi sa plesačem, a zbog gafa koji je napravila će ponovo biti viralna

"Pritisak bude veliki": Sara Jo otkrila da li se svađa sa dečkom, pa pogrešno izgovorila Konstraktino ime! (VIDEO)
0-02-05-426fc76c07c4d00d3e1896e6c2c0f13ebaf7f84f59579de9dc2ede36b2970f89_7d0896207601e11e - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Pevačica Sara Jo večeras je gošća na drugom koncertu Marije Šerifović u Beogradu, a pre nego što je stala na binu, ona je razgovarala se medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

- Ovo je bilo jedno panično spremanje! Krene polako, ali poslednjih 30 minuta je brzo sve. Uvek biram svoje izdanje u zavisnosti od toga kakva je prilika. Pevaču večeras "Muškarčinu", ali neće biti plesača i svega pratećeg - rekla je Sara, te otkrila da li će njen "Muškarčina", odnosno dečko biti u publici:

- Muškarčina, nažalost ne, u nedelju ga ponovo "uvozim" u Srbiju, a do tada radi.

24sedam/Marija Mitić
 

Ona se osvrnula i na sve mimove koji su se pojavili nakon njenog učešća na festivalu "Pesma za Evroviziju '22".

- Genijalno je, obožavam Tviter, mislim da tu tek izlazi ta kreativnost ovog naroda i nije prvi put. Ovo nije prvi put, moje face su prisutne od samog početka. Naravno, oni ne oslikavaju moje stanje i kako sam se osećala. Pitala sam se koliko će da me zumiraju dok se proglašava pobednik i znala sam šta se čeka i šta se želi - rekla je ona, pa nastavila:

- Naravno da sam se razočarala jer smo se i te kako spremali, dali sve od sebe. Meni je bilo najvažnije da kad siđem sa bine budem zadovoljna i tako je bilo. Bilo je i emotivnije sve i snažnije jer sam pored sebe imala partnera koji je spremao sa mnom nastup, kao i svi ostali. Ali daleko od toga da sam bila očajna. Nije prvi put da sam druga (smeh) tako da nastavljamo dalje.

24sedam/Marija Mitić
 

Kako sa svojim dečkom sada i sarađuje, pevačica je otkrila kako izgleda kada se privatno i poslovno spoje.

- Ima svega (smeh). Šalim se, znamo se odranije, imali smo prilike da sarađujemo i kad smo bili prijatelji i tad smo znali da funkcionišemo kao tim. I koliko god pritisak bude veliki, to se nije odrazilo na naš odnos. 

Sara je dala i svoje prognoze kada je u pitanju plasman naše predstavnice na Evroviziji.

- Nikad se ne zna, ali mislim da će Konstraktu njena autentičnost da dovede do visokog mesta, nadam se i prvog mesta. Definitivno ne postoji recept za pobedu. A mislim da je Konstrakta definitivno oličenje autentičnosti. 

24sedam/Marija Mitić
 

Kako se Sara zbunila dok je izgovarala Konstraktino ime i šta je još rekla, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike