Jovana Joksimović priznala da li bi napustila televiziju svog muža zbog bolje ponude! (VIDEO)

08.04.2022

14:29

1

Voditeljka je otkrila i kako je raditi sa pevačem, ali je i on priznao da mu nije lako

Jovana Joksimović priznala da li bi napustila televiziju svog muža zbog bolje ponude! (VIDEO)
jovana joksimovic, zeljko joksimovic (4) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Željko i Jovana Joksimović danas su proslavili drugi rođendan televizije K1, te su rado odgovarali na pitanja medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Na početku su otkrili kako je raditi sa supružnikom, a Željkov odgovor je nasmejao sve.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ja sam mislio da je super, ali u poslednje vreme, pošto toliko posla ima, nije baš da mi se dopada, da budem iskren. Ali šta ću, tako smo izabrali i sad se kreće u tom polju - rekao je Željko, a Jovana se nadovezala:

- Ja mislim da je inače, kada radite nešto što je vaše, imate veću odgovornost pa samim tim i više posla. Verovatno na to misli i Željko, da sam ja bila manje zaposlena na prethodnim televizijama u odnosu na to što danas radim, pa onda trpi naš privatan život. Ali izuzetno smo ponosni na to što smo uradili.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Za 24sedam Jovana je kroz smeh otkrila šta bi to bilo potrebno da joj neka medijska kuća ponudi da bi rešila da napusti televiziju svog supruga.

- Nekad u životu, kao što je to bilo i kada sam prelazila sa Prve na K1, nije novac presudan za odluke koje donosite. Mislim da kod svakog od nas dođe momenat kada želite da stanete na crtu i da se izmerite koliko vredite, da li vredite, da se preispitate. Mislim da sam ja to uradila, srećna sam zbog toga i mislim da imamo još puno toga da uradimo i da nema razloga da radim bilo gde drugo - zaključila je Jovana.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Šta je ovaj bračni par još ispričao pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike