Bekvalčeva, bez dlake na jeziku: Flertujem s muškarcima na Instagramu, jednog sam i blokirala! (FOTO/VIDEO)

14.04.2022

13:01

0

Pevačica naglašava da je slobodna žena i da za vezu nije zainteresovana, ali nije da joj se baš ništa na tom polju ne dešava

Bekvalčeva, bez dlake na jeziku: Flertujem s muškarcima na Instagramu, jednog sam i blokirala! (FOTO/VIDEO)
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac održala je vatreni nastup u jednom prestoničkom lokalu, ali je i porazgovarala je na razne aktuelne teme s medijkim ekipama koje su se okupile tim povodom, među kojima je bila i 24sedam.

Od ljubavi, preko porodice, predstojećih praznika... Pa čak i do Veselina, influensera oko kog se podigla ogromna prašina pošto je prihvatio pomoć fanova ne bi li rešio svoje stampeno pitanje, Nata je sve pokrila.

 – Slobodna sam i emotivno ispunjena. Ne osećam se da mi išta fali. Teško da bi neko mogao da me osvoji... Nisam razočarana, samo sam nezainteresovana. Možda sam još uvek u nekoj vrsti traume. Ne bojim se ničega, prosto se nije desio niko ko bi mi privukao takvu vrstu pažnje – počela je Nataša, koja nije krila da su joj se dopadali momci iz publike.

Flertujem putem Instagrama!

– Da, ali ništa ne uradim. Obožavam svoju publiku i nikada ne bih flertovala. Vidim mnogo lepih bića dok pevam... Volim da se dopisujem sa ljudima na Instagramu. Flertovala sam sa jednim muškarcem pre nekoliko meseci, ali sam ga blokirala. Nije me uvredio, ali mi se obratio na način na koji mislim da nije pristojan - izjavila je.

Život je kratak

Pevačica kaže i da ona nije prava osoba koja bi objasnila kako se rešavaju ljubavni problemi.

– Život je suviše kratak da bi bilo ko, bilo šta trpeo. Visoko sam tolerantna i užasno spremna na kompromise, a posto postoje neke situacije i osobe sa kojima to nije moguće, onda je razlaz najbolje rešenje. Ne bih se ponovo udala – naglasila je Nata, koja se i te kako raduje predstvojećim prazničnim danima.

Provešće ih u porodičnom okruženju.

– Bićemo pet dana na našem salašu, mnogo smo se raštrkali u poslednje vreme i baš mi fali porodica. Taman smo zajedno koliko treba da budemo i kada smo previše zajedno, nije dobro – iskrena je bila, pa dodala:

– Mi smo porodica koja ne robuje, ali nismo skroz tradicionalni. Suštinski imamo ono što je najvažnije, a to je ljubav. Znam mnogo porodica koje poštuju sve, a ne postoji suština. Kod nas je obrnuto.

Nataša Bekvalac ATAImages/Antonio Ahel
 

Na šaljiv način se dotakla i influensera Vladimira Zvekića, poznatijeg kao Veselin, kome fanovi putem interneta uplaćuju novac kako bi kupio stan, što su mnogi osudili.

Ona ponavlja - kako je stalno u finansijskom problemu.

– Moji fanovi nemaju lovu (smeh)... Moje igračke su jako skupe, a nisu kola i stanovi, nego muzika. Vrtim se stalno u krug, a najvažnije mi je da stvaram - dodala je, a kako je tekao čitav razgovor s Bekvalčevom, pogledajute u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike