Božić u kraljevskoj palati više liči na Dan šale: Princ Vilijam se i danas nije rešio loše navike koju je ,,nasledio" od majke!

25.12.2020

16:56 >> 17:08

0

Nijedan poklon nije bio na sigurnom ukoliko je blizu ,,princeze iz naroda, jer nije imala strpljenja i otvarala ih je ranije...

Božić u kraljevskoj palati više liči na Dan šale: Princ Vilijam se i danas nije rešio loše navike koju je ,,nasledio" od majke!
Copyright Princ Vilijam Profimedia

Princ Vilijam navodno je ,,pokupio” od majke Dajane da poklone za veliki praznik otvara ranije nego što je to predviđeno. Ukrasni papir koji bi ostavljao za sobom na najčudnijim mestima bi ga odao, a te ,,loše navike”, pišu strani mediji, nikako da se reši.

Dajana je u jednom pismu prijateljici 1990. godine priznala:

– Ništa uvijeno u ukrasni papir kraj mene nije na sigurnom.

– Bojim se da je Vilijam to ,,pokupio” od nje. Nalazili bi ,,tragove” na najčudnijim mestima – otkrila je jedne godine ta ista prijateljica ,,Piplu”.

Pročitajte još:

Božić se, inače, u kraljevskoj palati obeležava, između ostalog, poklanjanjem šaljivih poklona – u vidu nekog malog, ali upečatljivog, znaka pažnje. Dajana to isprva nije znala, pa se silno iznenadila kada je 1981. godine princezi Ani poklonila džemper od kašmira, a zauzvrat dobila toaletni prekrivač. Kada je već ,,ušla u štos”, svom mlađem sinu Hariju jedne godine u čarapici ostavila je lažan pseći izmet.

Ove godine, sve je drugačije jer je ,,pandemija odnela šalu” – neće biti porodičnog okupljanja, niti će Megan i Hari moći da doputuju iz Amerike. Praznik će obeležiti u svom domu u Kaliforniji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike