Goca Tržan o vantelesnoj oplodnji tokom pandemije: Nisam se bojala, ali nije lako...

25.12.2020

17:27

0

Iako dosadašnji pokušaji nisu uspeli, pevačica hrabro nastavlja borbu za potomstvo

Goca Tržan o vantelesnoj oplodnji tokom pandemije: Nisam se bojala, ali nije lako...
Copyright Goca Tržan i Raša Novaković ATAImages/Antonio Ahel

Goca Tržan već neko vreme pokušava da putem vantelesne oplodnje dobije dete sa suprugom Rašom Novakovićem. Iako im do sada to nije pošlo za rukom, ona ne odustaje – hrabro je nastavila borbu i tokom pandemije koronavirusa. Kako kaže, nije se bojala, ali proces svakako nije bio lak.

Pročitajte još:

– Nisam se bojala, zato što su protokoli izuzetno strogi, na kliniku nije mogao da uđe niko osim trudnica sa maskama. Teško padne kad radiš stimulacije, što otičeš, što te hormoni čine nadutom, nisam imala psihičkih problema, ali ti najteže padne kad shvatiš da se ništa nije zakačilo – izjavila je ona u ,,Pulsu Srbije”.

– S obzirom na to da ogroman broj mladih parova ima problem, mislim da je dobro da se država pozabavi time, ako želi da poboljša natalitet.

Svim mladim parovima, inače, imala je šta i da poruči:

– Svim parovima bih poručila da se smeju što više, da vode ljubav što više, da uživaju jedno u drugom. Ja znam da je teško i znam koliko očekivanja imate i da je stresno, ali probajte da se nasmejete, svakako će biti ono što biti mora. Da li se vi nervirali ili ne. Trudite se da se ne udaljavate od svog partnera, budite podrška jedno drugome. Muškarci, budite podrška svojim ženama. Podržite svoje žene. A na kraju krajeva, ako ne ide nikako, ako ništa ne pomaže, usvojite dete. Mislim da bi država i time trebalo da se pozabavi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike