Al Paćino uslikan sa pet decenija mlađom devojkom: Večiti neženja u društvu jedne lepotice (FOTO)

11.04.2022

15:39

2

Nor je i ranije imala starije momke

Al Paćino uslikan sa pet decenija mlađom devojkom: Večiti neženja u društvu jedne lepotice (FOTO)
Al Paćino - Copyright Profimedia

Holivudski glumac Al Paćino, uspeo je da zavede brojne poznate lepotice, ima troje dece, a nikada nije želeo brak. Ni danas kada ima 81 godinu, partnerki mu ne manjka. Naime, poznati zavodnik je u ljubavi je sa pet decenija mlađom devojkom. 

Naime, svetski paparaci su uslikali večitog neženju u noćnom izlasku sa televizijskom producentkinjom Nor Alfala koja je čak 50 godina mlađa od njega. 

Njih dvoje su uslikani kada su izlazili iz restorana gde su uživali na večeri u gradskoj četvrti u Los Anđelesu. Oboje su se odlučili za crne elegantne kombinacije. 

Profimedia
Al Paćino sa devojkom

Inače, Nor je poznata u javnosti po svojim romansama s starijim muškarcima. Ranije je uspela da zavede Klintona Istvuda (91) i Mika Džegera (78). Producentkinja je prekinula s Džegerom 2017., a 2019. se pričalo o njenoj vezi s dvostrukim oskarovcem Klintonom, kada je ona tvrdila da su samo prijatelji.

Profimedia
Al Paćino sa devojkom

 

Voditeljka je svojevremeno za časopis „Hello” progovorila o odnosu s Džegerom i osvrnula se na negativne komentare javnosti zbog velike razlike u godinama.

- Naše godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, jedino zna što oseća. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali to je bilo srećno razdoblje za mene. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan - ispričala je ona ranije. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike