Viktor Živojinović se iselio iz luks vile na Bežaniji! Brenin sin se uselio u stan vredan 700.000 evra

11.04.2022

08:09

0

U istoj zgradi i na istom spratu, kroz nekoliko meseci će doći da žive i pevačica i njen partner

Viktor Živojinović se iselio iz luks vile na Bežaniji! Brenin sin se uselio u stan vredan 700.000 evra
Viktor Živojinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mlađi sin pevačice Lepe Brene i Bobe ŽivojinovićaViktor Živojinović, navodno se iselio iz luksuzne vile na Bežanijskoj kosi, gde je živeo sa porodicom i započinje novi život u svom stanu. Poznato je da su u ovom elitnom delu Beograda stanovi papreno skupi, a Viktor trenutno boravi u nekretnini vrednoj 700.000 evra.

Prema rečima izvora, mladi Živojinović se zarazio koronom zbog čega je odlučio da napusti porodičnu kuću i izoluje se u stan koji još uvek nije kompletno opremljen i prostire se na 140 kvadrata. 

- Viktor se uselio u stan, iako nije kompletno sređen. Zarazio se koronom, pa je odlučio da se izoluje u novom stanu. Planirao je da tek na leto napusti porodičnu vilu na Bežanijskoj kosi, ali je zbog korone naprasno odlučio da ranije spakuje kofere - rekao je izvor i dodao:

ATAImages/Antonio Ahel
Lepa Brena, Viktor Živojinović

 

- Ne smeta mu što su radovi i dalje u toku jer nigde ne izlazi. Hranu mu dostavljaju na adresu, a sa majkom i ocem se čuje nekoliko puta dnevno - priča izvor blizak Živojinovićima.

Prema rečima izvora bliskog porodici Živojinović, Viktoru će prve komšije biti Brena i Boba. Za razliku od njega, oni će se tokom naredne godine preseliti u nove prostorije. 

ATAImages/Stefan Tomašević
Viktor Živojinović

 

- Brena i Boba su za Viktora izabrali stan od 140 kvadrata, za koji su iskeširali čak 700.000 evra! Zanimljivo da će baš oni biti njegove prve komšije! Brena i Boba su za sebe kupili stan na istom spratu. Za razliku od Viktora, njih dvoje neće žuriti sa selidbom. Verovatno će se tek dogodine preseliti u novi stan.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike