Ona je jedna jedina! Isak Šabanović zbog jednog gesta na ivici suza

10.04.2022 | 21:10

Autor: 24sedam

Pevač je zapevao na velikoj sceni emisije "Nikad nije kasno", zbog čega je siguran da je njegova baka presrećna

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Isak Šabanović ukrstio je vokal sa rokerom Amarom Čengićem Čengom koji se takmiči u emisiji "Nikad nije kasno". Na ovoj velikoj sceni, rokeri su zapevali zajedno, a Šabanović je istakao da mu je bilo zadovoljstvo.

- To je bilo nekako logično, ipak smo obojica rokeri, ali nisam znao prvobitno da je Čenga ovde. Ja se, kao što znate, uvek izgubim malo kada uđem u ovaj studio, ali mi je bilo super. Mislim da sam se snašao i nadam se nisam nešto zeznuo Čengu. Mnogo mi je drago prvenstveno što sam ga upoznao i što smo delili binu - rekao je pevač pa na ivici suza otkrio da je zbog njegovog učešća u ovoj emisiji njegova baka presrećna.

Antonio Ahel/ATAImages
Isak Šabanović

- Mi porodično volimo ovu emisiju i gledamo. Kad god sam nedeljom uveče kod kuće ja pustim i uživam. A moja nana samo proverava kad sam beše u emisiji i pratiće, naravno, jedva čeka. Ona je jedna jedina - priznaje mladi pevač i za kraj poručuje za šta "nikad nije kasno" u životu.

- Ja dajem sve od sebe i mislim da nije ni za šta kasno. Ako ne možeš nešto danas, probaj sutra. Valjalo bi danas ali nije kasno ni za sutra.

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam