Braća Piler posle terorističkog napada u Beču: Oseća se strah, policija je svuda!

04.11.2020

13:53 >> 14:49

0

Danijel i Darko žive u Austriji već deset godina, a slučaj u Austriji ih je veoma potresao

Braća Piler posle terorističkog napada u Beču: Oseća se strah, policija je svuda!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danijel i Darko Piler našli su se u Beču tokom terorističkog napada, 2. novembra, a za strah koji su doživeli kažu da im se nije dogodio dosad u životu.

Pobednici prvog serija “Ja imam talenat” ispričali su iz svog ugla ono što se desilo.

– Danas je prilično mirno, ali oseća se strah na ulici među ljudima. Samo dan ranije bilo je strašno. Nikad u životu nisam čuo da se više puca, mislio sam, neka nam je svima Bog u pomoći. Napad me je zatekao u gradu – rekao je Danijel. On je pokušao da dočara događaj, istakavši da je u austrijskoj prestonici sve bilo zatvoreno.

– Bukvalno je policije bilo na svakom ćošku, a svi su prilazi Beču bili zatvoreni. Mislio sam da se agonija nikad neće završiti. Danas mnogi nisu išli na posao. U toku napada bio sam na snimanju nastupa za takmičenje Svetski trofej i samo nekoliko kilometara udaljen od prvog napada. Brat Darko je bio na proslavi jednog rođendana, hvala Bogu, nismo se našli na nekim javnim mestima – prisetio se Danijel.

Braća Piler žive već deceniju u Beču, gde su da bi se školovali, a sada su uspeli da kupe i plac na kojem planiraju da grade kuću. Najvećom nagradom, ipak, smatraju to što su postali roditelji.

– Obojica smo zaposleni u Gardemuziku. Darko je koncert-majstor i radi sa novim članovima orkestra i njima drži časove. Mene očekuje nastup na Svetskom trofeju, koji se ove godine održava onlajn – naglasio je on.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike