Snežana Dakić nastavila dalje: Posle napada, voditeljka počastila sebe odlaskom kod frizera, jedan detalj su svi primetili (FOTO)

08.04.2022

13:10

0

Zavoje je skinula, ali je rana i dalje previjena

Snežana Dakić nastavila dalje: Posle napada, voditeljka počastila sebe odlaskom kod frizera, jedan detalj su svi primetili (FOTO)
Snežana Dakić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pre nekoliko dana, voditeljka Snežana Dakić doživela je ogromnu neprijatnost kada ju je nepoznati čovek pogodio kamenom u glavu. S povredama, završila je u Urgentnom centru, a potom i ispričala javnosti šta se desilo.

Ona je sada skinula zavoje sa glave, te su tako njeni pratioci na Instagramu mogli da vide da je otišla kod frizera, a i dalje su prisutni flaster i gaza na temenu njene glave koje će još morati da nosi.

Instagram screenshot / snezanadakic
 

Kako se čini, voditeljka je uspela da pronađe mir posle nemilog događaja i nastavila dalje sa svojim životom.

Ona je nešto ranije ispričala detalje o njenom napadaču, koji je inače odranije poznat policiji.

ATAImages/ A.A.
 

- Par novih detalja za bizarni incident u kom sam, Bogu hvala, sačuvala živu glavu i ostala zdrava i prava. Javila mi se drugarica, modna kreatorka koja drži butik u Svetogorskoj, da je njoj u decembru isti čovek, očigledno, sudeći po opisu razbio izlog ciglom zato što mu je, takođe, smrdeo razređivač - počela je Snežana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike