Konstrakta pokidala u Izraelu: Publika u transu, a evo šta je i promenila u nastupu! (VIDEO)

08.04.2022

09:00

0

Autor: M.Petrović

"Izrael calling" održava se pred predstojeću Evroviziju u Torinu

Konstrakta pokidala u Izraelu: Publika u transu, a evo šta je i promenila u nastupu! (VIDEO)
new_divas_arena_16042015_020 - Copyright ATAImages/ A.A.

Predstavnice Srbije na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta od 5. aprila boravi u Izraelu sa više od 20 delegacija umetnika iz cele Evrope koji će učestvovati na Evroviziji.

Svojim nastupom oduševila je mnoge, a čini se i da je nešto drugačiji u odnosu na onaj koji smo imali prilike da vidimo u Beogradu. Naime, ona se za ovu priliku odlučila za crvenu haljinu, a detalje su činili beli peškiri u ruci.

Ovaj neobičan stajling, kao i scenski nastup publiku su "hipnotisali" u prvim redovima. Još uvek nije poznato da li će se sa ovakvim stajlingom pojaviti i u Torinu.

Kako je izgledala Konstrakta na sceni i zbog čega joj je publika toliko aplaudirala, pogledajte u videu iznad.

Podsetimo, prethodni događaji "Israel Calling", sa desetinama zemalja učesnica iz cele Evrope, bili su veliki uspeh među umetnicima i delegacijama i postali su važan deo promocije i izlaganja pre samog takmičenja.

Pored toga, događaji su postavili Izrael u pozitivno svetlo u medijima i društvenim medijima širom Evrope i pomogli da se ispriča priča o Izraelu dok su umetnici postali ambasadori zemlje.

Inače, domaćini su na sinoćnjem takmičenju pitali Anu Đurić Konstraktu sa kojim bi ovogodišnjim izvođačem otpevala duet.

- Napravila bih hor sa svim takmičarima - odgovorila je Konstrakta, nakon čega je pozvala sve da zapevaju njenu pesmu, što su i učinili.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike