Tanja Bošković: Zaprošena sam samo u predstavi, ljubavna pisma mi niko nije pisao, a plakala sam kad me niko ne gleda!

04.11.2020

17:06 >> 19:19

0

Ćerkinu veridbu, sa druge strane, provela je u suzama radosnicama jer, prema njenim rečima - žene tako nešto mogu samo da sanjaju

Tanja Bošković: Zaprošena sam samo u predstavi, ljubavna pisma mi niko nije pisao, a plakala sam kad me niko ne gleda!
Tanja Bošković - Copyright Tanja Bošković ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Tanja Bošković gostujući u emisiji ,,Balkanskom ulicom” istakla je da nikada nije dobila nijedno ljubavno pismo, te da van scene nije ni bila isprošena. Ćerkinu prosidbu, pak, priznaje da provela u suzama radosnicama jer je, kako kaže, bila onakva kakvu žene samo mogu da sanjaju.

– Meni nikada niko nije pisao ta pisma, nisam ih zaslužila. Isto nikada nisam imala verenički prsten. Jedina osoba koja me je ikad zaprosila je bio Tika Stanić u predstavi ,,Očevi i oci”. Nijedan prsten nisam bacila, jer ga nisam ni dobila. Recimo moja ćerka je sad dobila prsten i ja sam presrećna. Dobila je prosidbu kakvu žene mogu samo da sanjaju, meni su suze tekle – otvorila je dušu glumica, koja je zatim otkrila kako se nosila sa predrasudama, te kako je na kraju ,,porasla”.

– Plakala sam u tišinama, kada me niko ne vidi, nakon tih prekih pogleda i ružnih reči. Umetnika možete ubiti pogledom. Preživela sam probe koje nikad neću zaboraviti. Desi se da probam neku ulogu, a ne mogu ništa, loše mi ide, ne razumem. Sedi koleginica ispred mene, drži noge na naslonu stolice i negoduje, radi ono: ,,C, c, c”, e, tad sam porasla. Inat je divna stvar. Onda su odjednom na ova moja usta izletele žabe krastače, zmijurine najgore, to je gnev. Pala sam u pravi pravcati gnev sa sve bacanjem nameštaja sa scene, podivljala sam, ali sam odrasla. Tad sam se uspravila i rekla: ,,Pusti me na miru, ja sad probam koliko god da mi treba.” Dozvoljeno je pokušati i ne uspeti, dozvoljeno je i biti loš, baš me briga šta misli kritika – rekla je ona.

Pročitajte još:

Tanja Savić zaplakala, agonija traje već mesecima: Dušan je govorio deci da želim da umru od korone u Srbiji

Rada Manojlović je imala muke u “Zvezdama Granda”: Plakala sam mesec dana zbog Saše Popovića!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike