Lori nije odležala ni nedelju dana kazne, a već ne zna šta će sa sobom!

04.11.2020

18:10

0

Zvezda ,,Pune kuće” i njen suprug Masimo izgubili su bitku na sudu, u slučaju optužbe da su platili pola miliona dolara za falsifikovanje sportskih rezulta

Lori nije odležala ni nedelju dana kazne, a već ne zna šta će sa sobom!
Copyright Lori Laflin Profimedia

Lori Laflin ,,zaradila” je dva meseca iza rešetaka, pošto je zajedno sa suprugom Masimom Đanulijem izgubila bitku na sudu u slučaju optužbe da je Riku Singeru platila pola miliona dolara da falsifikuje sportske rezultate ćerki i tako ih upiše na Univerzitet. Masimo će, za razliku od nje, ležati pet meseci, a ona od petka boravi u zatvoru u kom je kaznu iz gotovo istih razloga služila Felisiti Hofman, zvezda ,,Očajnih domaćica”.

Prema pisanju tamošnjih medija, Lori se uopšte ne oseća dobro. Iako je sve naizgled dobro podnela, strahovi je sve više obuzimaju.

– Sumnja da će nešto da pođe naopako dok je tamo, a sluti i da će da joj produže kaznu – izjavio je jedan od njenih poznanika za UsWeekly.

Sa druge strane, šuška se da će glumica prve dve nedelje biti u potpunosti odvojena od svih ostalih, zbog čitave situacije sa koronom, što joj je povrh svega zasigurno posebno teško palo.

Inače, Lori će uz dvomesečnu kaznu morati da odradi još 100 sati društveno korisnog rada i plati kaznu od 150.000 dolara. Njenog supruga, pak, čeka 250 sati i novčana kazna od 250.000 dolara.

Pročitajte još:

Lori Laflin uhvaćena u prevari pa završila iza rešetaka: U tom zatvoru je i Felisiti Hafman služila kaznu!

Rasta je samo jedna od poznatih ličnosti koje su hapšene zbog droge

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike