Trudna verenica Slobe Vasića skrhana bolom zbog dedine smrti (FOTO)

04.11.2020

18:45

0

Jedva je pronašla reči da se oprosti od njega

Trudna verenica Slobe Vasića skrhana bolom zbog dedine smrti (FOTO)
Copyright Jelena Karagić Instagram screenshot

Jelena Karagić, trudna verenica pevača Slobe Vasića, jedva je pronašla reči da se oprosti od pokojnog dede koji joj je, po svemu sudeći, bio veliki oslonac u životu. Kako je istakla na društvenoj mreži Instagram, najteže joj pada to što nije poživeo da upozna svoje praunuče.

– Moj deda… Zar postoje reči koje te mogu opisati? Neko ko je bio uz mene od moga prvog koraka, pa sve do danas… Ko me je branio od mame kad galami na mene, ko mi je pričao priče kad god sam mu to tražila, koji me je voleo iznad svega… Želela sam da dočekaš svoje praunuče i da je paziš kao što si mene, ali nažalost ta želja mi se nije ostvarila. Srećna sam što si bio deo moga života, što si mi ispunio detinjstvo ljubavlju i pažnjom i svakome na svetu želim da ima dedu kao sto sam ja imala! Počivaj u miru, zauvek najbolji deda – poručila je Lela uz niz zajedničkih fotografija.

Podsetimo, par je početkom oktobra u kratkom snimku na pomenutoj društvenoj mreži otkrio javnosti da očekuje devojčicu. Tim povodom, pevač je poručio:

– Ja sam najsrećniji čovek na svetu! A sada to, Bogu hvala, mogu da podelim sa vama. Moj san se ispunio! Moj san je ispunila ona! Sunce moje, hvala ti za ovu radost. Ceo život sanjam ovaj trenutak! Najlepša moja trudnica na svetu.

Pročitajte još:

Sloba Vasić postaje otac: Moj san se ispunio! (VIDEO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike