Usijale se mreže: Beogradska dizajnerka objavila snimak petogodišnje ćerke kako vozi automobil!

05.04.2022

10:14

0

Ovaj njen potez su mnogi osudili

Usijale se mreže: Beogradska dizajnerka objavila snimak petogodišnje ćerke kako vozi automobil!
239170470_550717655980209_3424430027607538088_n - Copyright Instagram printscreen/ diline_online

Dijana Radonjić, beogradska dizajnerka, objavila je snimak svoje maloletne ćerke kako vozi automobil, zbog čega su se usijale društvene mreže.

Na nalogu na Instagramu gde deli momente svojih bliznakinja i sina, osvanuo je video gde njena naslednica sedi bez pojasa za volanom, za koji se drži i upravlja. Automobil se kretao sa otvorenim vratima, a njen otac je ubrzano hodao i snimao je.

Dizajnerka je u opisu navela da je njena naslednica tokom boravka kod oca i njenog bivšeg partnera Nikole upravljala automobilom, a ona je taj snimak podelila na mrežama i pohvalila se kako devojčica ima "ludog" tatu, kako deluje, u pozitivnom smislu.

- Mislila sam da je moj tata blesav jer me je u  5 osnovne naučio da vozim auto, ali sa manuelnim menjačem, ali izgleda da je ovaj tata jos luđi. Pogledajte i sve će vam se kazati samo - napisala je Dijana uz snimak.

Komentari nisu prestali da se nižu.

"Vama je ovo normalno?", "Naučiće da vozi kad za to dođe vreme, nema potrebe za ovako nečim", "Ovo su kompleksi bahatih roditelja", "Otvorenih vrata i bez pojasa. Vas treba prijaviti", "E svašta, čega se pametan stidi...", "Užas, šta reći", "Treba neko da obavesti socijalnu službu, roditelji treba da brinu o deci, a ne da ih izlažu opasnosti" - samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod videa koji je do sada pogledalo preko 160 hiljada ljudi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike