Otkrivena pozadina sukoba Nikole Rađena i njegove devojke? Pevačica ga napala jer je sumnjala da je vara?

02.04.2022

20:12

0

Iako su se oglasili i rekli da do sukoba nije došlo, novi detalji izlaze u javnost

Otkrivena pozadina sukoba Nikole Rađena i njegove devojke? Pevačica ga napala jer je sumnjala da je vara?
radjen ristic_08122021_0042 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivšeg vaterpolistu Nikolu Rađena je, kako se navodilo, devojka Milica Ristić prijavila za nasilje. Oni su se oglasili nakon svega i zvaničnim saopštenjem, ali se priča i dalje nastavlja.

Kako navodi Kurir, Nikola i Milica posvađali su se, navodno, na krv i nož zbog njene sumnje da je on vara s nepoznatom ženom.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kako pomenuti medij navodi, vaterpolisti je pevačica pronašla poruke s javnosti nepoznatom devojkom, zbog čega je nastao haos. Naime, ona je u noći između četvrtka i petka imala radila s Ljubom Perućicom, a kada se vratila kući s posla, đavo joj nije dao mira, uzela je telefon od sportiste, koji je uveliko spavao.

Milica je tada, prema rečima njene bliske prijateljice, uzela mobilni telefon i imala je šta da vidi.

- Ona je poslednjih nekoliko nedelja sumnjala da se sportista dopisuje s jednom devojkom. Tenzija zbog toga između njih traje već neko vreme. Žena oseti kad je muškarac neveran i ispostavilo se da je bila u pravu. Izgubila je razum kad je ušla u poruke - kaže, navodno, drugarica pevačice i nastavlja:

- Besna i razočarana, odmah ga je probudila, nakon čega je počela žustra rasprava. On je pokušao da opravda prepiske, a ona je tražila priznanje da je neveran. Nastao je haos, sve ostalo je već objavljeno.

Milica je oko pet časova u petak ujutro zatražila pomoć na pumpi. Radnica je pozvala policiju, a Ristićeva je Rađena optužila za nasilje. Nakon razgovora u stanici policije otišla je u Urgentni centar, gde su joj lekari pružili medicinsku pomoć.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ubrzo potom usledilo je i njihovo zajedničko saopštenje.

- Želeli bismo da se povodom događaja od dana 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija, sledećim zajedničkim saopštenjem.

Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše, i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo, i to želimo ovim putem da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. 

Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati i samo molimo predstavnike svih medija da poštuju našu, i privatnost naših porodica

Milica Ristić i Nikola Rađen - naveo je par.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike