„Čini mi se da ti se ta haljina lako skida?!" Jovana Jeremić o spornim porukama od političara: Bedno! (FOTO)

02.04.2022

09:45

2

Voditeljka se prisetila scene s početka karijere, pa naglasila koliko „ne voli muškarce koji ne znaju da procene s kim imaju posla"

„Čini mi se da ti se ta haljina lako skida?!" Jovana Jeremić o spornim porukama od političara: Bedno! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV

Pošto se dotakla elitne prostitucije u okviru jutarnjeg programa koji vodi, te zloupotrebe funkcije moćnika, Jovana Jeremić se prisetila jedne scene s početka karijere, pa otkrila kakvu je neprijatnost doživela.

Poruku koja joj je bila stigla - pamti kao da se sve odvilo juče, ali i odgovor kojim je zaključila čitavu konverzaciju.

To je najbednija poruka!

– Sve što pričam, pričam na primerima koje znam sto odsto. Meni je od jednog političara stigla poruka na početku karijere, sećam se toga kao da je juče bilo. Ja nikad nisam rekla ko je, ali ću da kažem sad poruku. Mi smo radili intervju, to je najbednija poruka. Poruka kaže: „Dobra ti je ona haljina što si obukla u intervjuu, čini mi se da se lako skida” i ja kažem: „Kako god da se skida, ti nikad nećeš otkriti šta je ispod nje”. I zatvorim konverzaciju – ispričala je voditeljka.

„Ćutim već četiri godine, samo da znate..."

– Ti političari su navikli na to da, na primer, ja poštujem svoje kolege, ali ima žena koje ne biraju sredstva kako će da uspeju u životu. Sve moje kolege znaju da sam ja ovde došla na osnovu svojih rezultata. Da sam bilo šta uradila pogrešno, sigurno bih bila na naslovnoj strani iz razloga što sam vrlo tabloidna i vrlo kliktabilna i vrlo komercijalna javna ličnost. Mene su ovde doveli moji rezultati i mogu slobodno javno da kažem da postoje žene koje ne fascinira to što imaju funkciju pare i moć. A ja ćutim već četiri godine, samo da znate – dodala je.

Kako je dalje objasnila, izvesni političar nije nastavio sa uznemiravanjem.

– Gde ćeš, bre, čoveče, na Jovanu Jeremić? Ne volim muškarce koji ne znaju da procene s kim imaju posla – zaključila je, pa dodatno šokirala obećanjem da će jednom otkriti o kome je reč.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike