Duško Tošić završio fudbalsku karijeru: Ovako sada zarađuje suprug Jelene Karleuše

30.03.2022

21:15

1

Novi biznis je i te kako unosan, i donosi mu veliku svotu novca

Duško Tošić završio fudbalsku karijeru: Ovako sada zarađuje suprug Jelene Karleuše
jk_10122018_0006 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Duško Tošić, zamenio je svoju prvobitnu profesiju novim biznisom. Naime, suprug pevačice Jelene Karleuše, prestao je da se profesionalno bavi fudbalom i danas ima novo zvanje. 

Naime, on je fudbalski menadžer. Iako je Tošić želeo da završi karijeru u Crvenoj zvezdi, sudbina je htela drugačije i danas ima druge izvore prihoda. 

Karleušin suprug zarađuje od procenta transfera, odnosno, prodaje igrača. Iako često putuje i pregovara sa potencijalnim klubovima svojih igrača, novi biznis je doprineo da više vremena provodi sa porodicom. 

Profimedia
Duško Tošić

 

Prema pisanju domaćih medija, Duško se u startu pokazao kao dobar menadžer, već je imao transfer, taku da mu novca nikada ne manjka. U pitanju je fudbaler Miralem Pjanić, nekadašnja zvezda Barselone i Juventusa, kog je Tošić doveo u Bešiktaš.

Fudbalski menadžeri imaju "svoje" igrače, za koje iz sezone u sezonu pregovaraju sa klubovima i obezbeđuju im najbolju poslovnu mogućnost, odnosno, klub u kom će nastaviti karijeru.

Od ukupne svote prodaje igrača, koja zavisi od potražnje i uspeha fudbalera, deo novca ide menadžeru, a kako kažu dobro upućeni, po jednom transferu može da se zaradi i do milion evra.

ATAImages/ Antonio Ahel
Duško Tošić

 

 

- Svaki početak je težak, tako i u menadžerskom poslu. Ušao sam u odelo, a da nisam zvanično završio karijeru. Evo kako se to desilo. Imao sam nekoliko ponuda ovog leta, ali ja sam čekao Bešiktaš. Hteo sam da karijeru završim u samo dva kluba - ili u Crvenoj Zvezdi ili u Bešiktašu - izjavio je ranije Tošić i otkrio kako je došlo do transfera: 

Milan Maricic/ATAImages
Duško Tošić

 

- U Turskoj je smanjen broj stranaca i ja sam čekao da se poveća kvota. Sedim ja tako u Istanbulu s trenerom Bešiktaša Sergenom Jalčinom, čekam da se otvori to jedno mesto stranca. A on mi kuka, treba mu vezni igrač.

- Setim se odmah Pjanića, stupim u kontakt s njegovim agentom Nerminom Džengisom i bukvalno za nekoliko minuta završimo transfer. Trener Jalčin nije mogao da veruje da je dobio igrača Barselone. Bio je u čudu - rekao je ranije Tošić.

Podsetimo, JK i Tošić su se našli u središtu javnosti kada je isplivala informacija da je pevačica prijavila supruga za nasilje u porodici. On je oštro demantovao da je udario suprugu, a ona je pre nekoliko nedelja za 24sedam istakla da je među njima sada sve u najboljem redu. 

Međutim, na zakazanom saslušanju u Prvom osnovnom sudu povodom ovog slučaja se nije pojavila, te je naredno zakazano za 8. april. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike