Švarceneger prvi put u javnosti posle operacije srca

05.11.2020

16:13 >> 20:08

0

Čuveni Terminator se brzo vratio u formu

Švarceneger prvi put u javnosti posle operacije srca
Copyright Arnold Švarceneger Profimedia

Holivudski glumac Arnold Švarceneger operisan je krajem oktobra, što je i fotografijom iz bolnice obavestio svoje pratioce putem društvenih mreža.

Da mu nije dugo trebalo da se oporavi govore i njegove najnovije fotografije. Naime, njega su paparaci uslikali kako vozi automobil Los Anđelesom i ponaša se kao da se ništa značajno nije dogodilo.

Glumac se vratio svojim skaodnevnim obavezama i životu, a još u petak se na svom Instagramu pohvalio da se odlično oseća.

– Zahvaljujući timu u klinici u Klivlendu, imam novi srčani zalistak. Osećam se odlično i već sam šetao ulicama Klivlenda i uživao u statuama. Hvala svakom lekaru i svakoj medicinskoj sestri u mom timu – napisao je između ostalog čuveni Terminator ispod fotografije iz bolnice koju je objavio na društvenoj mreži.

Arnold je problema sa srcem imao i ranije, a još 1997. godine je bio na operaciji.

Podsetimo, bivši guverner Kalifornije je krajem devedesetih godina prošlog veka prvi put operisao srčani zalistak, a još jednu operaciju srca imao je pre dve godine. Iako su pojedini strani mediji ranije spekulisali da je Švarceneger oštetio srce upotrebom anaboličkih steroida dok se bavio bodi-bildingom, on je rekao da su njegovi srčani problemi urođeni.

Pročitajte još:

Švarceneger se oglasio iz bolnice: Operisan sam, odlično se osećam! (FOTO)

Arnold Švarceneger u 73. godini radi omiljenu vežbu za leđa kao dečko

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike