Radosne vesti u domu Verice Rakočević: Dolazi jedna devojčica

29.03.2022

17:58

0

Modna kreatorka je presrećna što će njen dom biti brojniji za još jednog člana

Radosne vesti u domu Verice Rakočević: Dolazi jedna devojčica
verica_rakocevic_14092020_0009 - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Modna kreatorka Verica Rakočević godinama unazad gradi uspešno karijeru. Poslovnih uspeha joj nikako ne manjka, a ona ne krije i da joj na emotivnom planu cvetaju ruže.

Verica ima veliku porodicu kojom se ponosi, a uskoro u njen dom dolazi jedna devojčica, zbog čega je kreatorka naročito ponosna.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević

 

- Imam šestoro unuka, sedmo je na putu. Bogu zahvaljujem svakog jutra što kraj sebe imam čoveka koji me ispunjava i čini srećnom, što imam troje zdrave i prave dece, kojima se ponosim, i šestoro unučadi, a uskoro stiže još jedna unuka. Bila bih neispravan čovek kada ne bih bila prezahvalna - otkrila je da ju je ovog puta za rođendan najviše obradovala činjenica da će se još jednom ostvariti u ulozi bake - ispričala je ona u intervjuu za „Story“. 

Podsetimo, Verica Rakočević već nekoliko godina uživa kraj emotivnog partnera, muzičara Veljka Kuzmančevića od koga je starija 35 godina.

No, bez obzira na generacijski jaz, ona je ranije ispričala da je on daleko zreliji od nje. Dizajnerka priznaje da je infatilnija u odnosima, kao i da se divi Veljkovom poimanju ljubavi, braka i zajednice.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike