Majka Vanje Mijatović predviđa sudbinu: Pevačica se oko jedne stvari posebno konsultuje sa njom

28.03.2022

16:16

0

Autor: Marija Mitić

Snežana Mijatović je numerolog, dok su ostali članovi porodice naše pevačice muzičari

Majka Vanje Mijatović predviđa sudbinu: Pevačica se oko jedne stvari posebno konsultuje sa njom
lazarica_promocija_02122021_0076 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Vanja Mijatović, otkrila je da je njena majka Snežana numerolog, te da se sa njom neretko savetuje, posebno kada je u pitanju posao.

Iako pevačica pazi da majku ne opterećuje preterano sa zahtevima, u jednom slučaju uvek traži njenu pomoć - kada odlučuje kada će objaviti pesmu.

Antonio Ahel/ATAImages
Vanja Mijatović

– Mama nikada ne gleda nama, tj. ne sabira nama, članovima porodice, zato što nas poznaje i bila bi pristrasna, ali se savetujem sa njom kada da izbacim pesmu. Savetujem se sa njom koji je dobar datum, koji dan da snimam spot, onda za broj telefona, broj tablica, broj stana ali gledam da je ne maltretiram puno jer ona ima puno posla - otkrila je Vanja za Espreso, koja je inače ponosna vlasnica hitova "Penelopa", "Kontra smer", "Košta me", Skupo bi te platio" i drugih.

Inače, malo je poznato da Vanja potiče iz muzičke porodice. Sa ocem Radoslavom je dugo radila u bendu "Jež", a njega smo imali prilike da vidimo i u takmičenju "Nikad nije kasno".

 

 

Takođe, brat Vanje Mijatović, Vladan, je magistar džez klavira i kompozitor, a već godinama uspešno gradi karijeru u Americi.

Da je veoma uspešan i cenjen u svetu muzike svedoči i to što je svoj album „Ornament“ 2014. godine predstavio koncertom u Karnegi Holu, čuvenoj dvorani u Njujorku. Inače, sav prihod od prodatih ulaznica donirao je narodnim kuhinjama u Srbiji. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike