Sara Jo se dva dana posle finala konačno oglasila: Pokušavam da saberem utiske, bila sam uplašena!

07.03.2022

22:13

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je jedva napisala post na Instagramu, od emocija koje su je preplavile

Sara Jo se dva dana posle finala konačno oglasila: Pokušavam da saberem utiske, bila sam uplašena!
Sara Jo - Copyright Printscreen/RTS

Pebačica Sara Jo, koja je bila jedan od favorita za pobedu na Pesmi za Evroviziju '22, od proglašenja pobednika nije se, sve do sada javno oglašavala.

Mnogi su komentarisali i da navodno Sara nije čestitala Konstrakti na ubedljivoj pobedi, a pojedini video snimci Sarinih ekspresija postali su viralni na društvenim mrežama. Ipak i pored brojnih pretpostavki, Sara je tek sada sumirala utiske, pa na svom instagram nalogu napisala:

- Već dva dana pokušavam da saberem utiske jer sam nedeljama preplavljena emocijama. Pišem i brišem ovaj post po ko zna koji put jer želim verodostojno da vam prenesem svoja osećanja. Ko me poznaje, može da pretpostavi o čemu je reč - ništa ne umem da "odradim" tek tako, pogotovo kada mi je stalo do nečega, a itekako mi je stalo do toga da znate koliko ste mi značili u prethodnom periodu i koliko je svaka poruka imala viši smisao. Ni u najluđim snovima nisam mogla da zamislim takav "feedback". Podstakli ste me, inspirisali i ispunili od samog izlaska pesme. Osetila sam se voljeno i prihvaćeno kao nikad do sad - počela je Jovanovićeva.

Printscreen/RTS
Konstrakta, Sara Jo

- Ali, iako su mi takve reakcije dale vetar u leđa, moram priznati da su me pomalo i uplašile. Sve vreme je bio prisutan neverovatan pritisak, kao i velika odgovornost da opravdam očekivanja - vaša, svoja, očekivanja saradnika, prijatelja, porodice... Imala sam osećaj kao da sve na čemu sam radila se sada svelo na ta tri minuta nastupa. Samim tim su pripreme bile pravi rolerkoster - balansiranje između želja i mogućnosti, isplivavanje nesigurnosti, vođenje raznih borbi sa samom sobom... A vi ste zaista u svemu tome igrali ključnu ulogu (a da verovatno toga niste bili ni svesni). I zato želim posebno da istaknem značaj vaše ljubavi proteklih mesec dana koja je bila mnogo više od podrške u jednom takmičenju - kaže Sara i ne krije da joj je žao što ove godine neće u Torino kao predstavnik naše zemlje na ESC-u.

Printscreen/RTS
Sara Jo

- Naravno da mi je bilo žao što mi je "promakla" prilika da ove godine predstavljam svoju zemlju, i to u svojoj voljenoj Italiji ali, iz ove perspektive, jedini pravi poraz bi bio da svoju zamisao nisam izgurala do kraja, a zatvaram ovo poglavlje kao jedno od najvrednijih iskustava do sada, sa nastupom na koji sam itekako ponosna i sa potvrdom da je to jedino mesto gde se osećam kao svoja na svome. A ono što ste mi vi pružili neću nikad zaboraviti!
Takođe, najiskrenije čestitke magičnoj Konstrakti koja nije bila sinonim za autentičnost samo na Pesmi za Evroviziju, već tokom čitave svoje karijere. Nastavi da nas inspirišeš i podsećaš koliko je lepo biti beskompromisno svoj - završila je Sara koja je završila kao vicešampion na ovom festivalu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike