Mirka otkrila kako se družila sa Cecom na Kipru

06.11.2020

11:37 >> 12:39

0

Glumica i pevačica boravile su u isto vreme u Aja Napi, gde Ražnatovićka ima kuću

Mirka otkrila kako se družila sa Cecom na Kipru
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mirka Vasiljević vratila se nedavno sa Kipra u Srbiju, gde živi sa suprugom Vujadinom Savićem i decom, a tamo joj je društvo pravila i Ceca Ražnatović.

Glumica je otkrila kako je proslavila svoj 30. rođendan na plaži, a zatim ispričala kako je provela vreme sa pevačicom, koja u Aja Napi ima vilu. Mirka je otkrila i utiske o situaciju sa koronavirusom, naglašavajući da joj nedostaje posao.

– Nama je potrebno da radimo da mi glumci ne bi psihički imali problema, već smo umetnici, pa nekada i nismo baš normalni – istakla je Mirka na početku, a zatim opisala kako je izgledalo slavlje na plaži.

– Bilo je lepo, ja najviše pravim rođendane, jer želim da vratim pozive ljudima. U tom momentu sam bila na Kipru, razmišljala sam da li da radim nešto. Otišli smo na plažu, to je prvi put da sam slavila rođendan na plaži, uključila sam preko ovih mreža i moje, tako da budemo svi tu – rekla je glumica.

Instagram printscreen/ cecaraznatovic

Ceca je na Kipru boravila sa sestrom Lidijom i sestrićima Ilijom i Petrom, a u jednom trenutku pridružili su joj se unuk Željko, snajka Bogdana i prija Danijela. Mirkina i Vujadinova deca imala su društvo Ražnatovićkinih sestrića, pa je glumica dočarala susret s njima.

– Proveli smo jedno popodne zajedno, bilo nam je lepo i prijatno, kad sretneš nekog iz svoje zemlje, uvek vam bude drago. Ispričali smo se. Deca su se igrala, jer je Ceca bila sa svojom sestrom, tako da su tu bila i deca. Imali smo opušteno popodne – otkrila je glumica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Premijera

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike