Mnogi su želeli da upravljaju mojim životom... Anabela Atijas uvela važne promene: Više ne idem kod psihijatra!

23.03.2022

18:38

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica pleni izgledom, ćemu je osim zadovoljstva doprinela i velika izmena u ishrani

Mnogi su želeli da upravljaju mojim životom... Anabela Atijas uvela važne promene: Više ne idem kod psihijatra!
anci - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Anabela Atijas odlučila je da u 47. godini postane vegeterijanac. Kako kaže, njoj su se smučili proizvodi od mesa, jer je ranije bila na brojnim proteinskim režimima, što je jedini razlog zašto je odlučila da meso potpuno izbaci iz ishrane.

- Već šest meseci ne jedem meso i osećam se mnogo bolje. Samo sam odjednom presekla i izbacila ga iz ishrane! Godinama sam bila na raznim dijetama koje su se zasnivale na proteinima i salatama. Zbog toga mi se meso smučilo! Više ne mogu očima da ga vidim, posebno piletinu, koju sam najčešće jela za ručak - priča Anabela i dodaje da je primetila brojne promene otkako je vegeterijanac.

ATAImages/ A.A.
Anabela Atijas

- Imam više snage i energije! Ranije sam često bila umorna, ali sada mi se to ne dešava. I koža mi je lepša.

Anabela u poslednje vreme dobija brojne komplimente na račun linije, ali i lica, a mnogi je čak i pitaju da li je radila neke estetske korekcije.

- Kada promenite ishranu i pijete mnogo tečnosti, to se odmah vidi. Nisam imala nijednu estetsku korekciju na licu! Redovno idem na masaže i stavljam maske. U životu sam mnogo patila i to se odražavalo na mom licu. Sada sam srećna, ispunjena, pa odmah i lepša - objašnjava Atijasova, koja se i psihički oseća bolje. Naime, pevačica je godinama išla kod psihijatra, ali sada kaže da joj stručna pomoć više nije potrebna.

ATAImages/ A.A.
Anabela Atijas

- Kad mi je bilo teško, odlazila sam na terapije. Imala sam periode kad sam osećala pritisak sa svih strana, mislila sam da ću da puknem! Mnogi su želeli da upravljaju mojim životom, a ja sam samo htela da budem majka i supruga. I zbog učešća u rijalitiju sam bila pod velikim stresom, ali sada je sve to iza mene. Psihijatar mi više ne treba - zaključuje ponosno pevačica za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike