Anabela i Marko sad i zvanično zakopali ratne sekire: Ispred svega smo stavili ljubav prema Luni i Miji

16.03.2022

10:28

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica se osvrnula i na posledice sa kojima se suočavala po izlasku iz rijalitija

Anabela i Marko sad i zvanično zakopali ratne sekire: Ispred svega smo stavili ljubav prema Luni i Miji
idj_zurka_24102019_0076 - Copyright ATAImages/ A.A.

Anabela Atijas i njen zet, suprug Lune Đogani, Marko Miljković imali su brojne konflikte u prošlosti. Nakon burnog učešća u rijalitiju, nisu uspevali da izglade odnose sve do sada kada je ljubav prema malenoj Miji, Luninoj i Markovoj ćerki, nadvladala sve probleme.

– Ispred svega smo stavili ljubav prema Luni i Miji. Ipak je ljubav pobedila, prema dvema osobama koje su nama bitne – priznala je Anabela da su se pomirili, te se osvrnula na Markov nedavni gubitak majke i rekla da je uz njega.

– Naravno da jesam, teško je to, ali on je jak čovek. Dobro se drži – rekla je pevačica na ivici suza.

ATAImages/Antonio Ahel
Anabela, Luna i Marko

Anabela takođe ističe koliko uživa sa unukicom, koja, kako kaže, liči na tatu. 

– Radujem se svakom pozivu kada znam da ću videti tu malu facu na telefonu, u meni je vulkan ljubavi. Kada sam sa njom, ništa me drugo ne zanima, ni na telefon se ne javljam, ne volim da gubim vreme. Zahvalna sam Bogu i uživam u svakoj sekundi u sreći i privilegiji. Lakše je biti baka nego mama. Ništa mi nije teško, nema tog straha. Drugačije je, zrelost učini svoje – istakla je Anabela za Srbijashowbizz i dodala:

– Liči na tatu, ista je fizički on, a po karakteru mislim da je svoja, jako je harizmatična. Ima neku ludačku energiju. Sada je u periodu kada se svaki dan nešto novo desi.

ATAImages/Antonio Ahel
Anabela, Luna i Marko

Pevačica se takođe osvrnula i na mlađu ćerku Ninu, za koju se spekulisalo da će uskoro biti učesnica rijalitija. Anabela transparentno kaže da je u tome ne bi podržala.

– Nikako je ne bih savetovala i podržala. Mislim da je Nina svesna da to nosi veliko breme, ne ulazi samo jedna osoba. Tada smo svi ušli i podjednako smo učestvovali u svakoj odluci, šta god da je neko uradio, odražavalo se na celu porodicu – kaže Atijasova i dodaje da je teško pregrmela period nakon učešća u rijalitiju, u kojem je bila zajedno sa Lunom, Markom i bivšim suprugom Gagijem Đoganijem.

Antonio Ahel/ATAImages
Anabela Atijas i Gagi Đogani

– Svi bolujemo zajedno od te boli. To nikome ne treba. Svi smo užasno oštećeni zbog rijalitija, ali hvala Bogu, negde smo izvukli pouku. Kajem se zbog svega. Iz ove perspektive bih rekla sebi drugačije, a ne mogu da se ne osvrnem na to da nas je frustracija izgradila. Možda bismo sve olako shvatali. U poslednje tri godine sam puno radila na sebi da sažvaćem neke stvari. Bog nam ništa ne daje za džabe, samo je bitno kako ćemo da usvojimo to gradivo – zaključuje Anabela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike