Tamara Milutinović za 24sedam o burnoj vezi sa kompozitorom: Porodica je moju ljubav podržala od samog početka, sve su znali!

06.11.2020

12:01 >> 14:16

0

Pevačica nam je priznala da ima majčinski instikt, ali da još uvek ne planira bebu

Tamara Milutinović za 24sedam o burnoj vezi sa kompozitorom: Porodica je moju ljubav podržala od samog početka, sve su znali!
Copyright Tamara Milutinović 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Tamara Milutinović je poslednjih meseci punila novinske stupce zbog informacije da je u ljubavi sa kompozitorom Saškom Nikolićem, koji je donedavno bio u braku.

Ona je sada za 24sedam otvoreno govorila o podršci koju joj je porodica pružala, kako bi uspela da se “izbori” sa pritiskom koji je trpela. Tamara je ispričala da je veoma teško podnela sve, jer je od samog početka karijere izbegavala da se njeno ime pominje u javnosti ako za to nema dobrog razloga.

– Jako teško jer sam bila neko ko je zaista izbegavao da se kreće po novinama i da puni žutu štampu. Uvek sam želela da se nađem u novinama i na televiziji isključivo zbog pesme. Nažalost, bila sam svesna da sam u javnom poslu i da će to biti neizbežno, ko god bude moj izabranik bio. O mojoj prethodnoj vezi se nikad nije pisalo jer sam uvek govorila da nemam dečka, a imala sam dugu vezu. Sada je to ispalo ovako i nadam se da će to uskoro početi da jenjava. Ne volim da pričam o tome i da time zauzimam pažnju – otkrila nam je pevačica i dodala da je od samog početka veze imala veliku podršku svoje porodice:

– Hvala Bogu jeste. Oboje smo razumni i zdravi ljudi u glavi. Ono što je meni najbitnije je da mi se našla moja porodica. Da mene moja porodica nije podržala i da oni ne znaju istinu i kako je sve to funkcionisalo, meni bi možda bilo teže. Ovako sam okej.

Nedavno je objavila novu pesmu “15 do 2”, koja po mišljenu mnogih opisuje njen trenutni emotivni status.

– Ove moje prve neke kritike su pozitivne, s obzirom da je korona pesma je odlično prošla. Ja uvek pevam o ljubavi, zato što sam previše emotivna osoba. Volim da uveseljavam ljude mojim pesmama, a ovo jeste možda najemotivnija pesma koju sam snimila do sada – otkrila nam je pevačica.

Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Ona trenutno živi u porodičnoj kući, gde uglavnom puni baterije i sakuplja pozitivnu energiju uz decu svog brata. Kako joj na emotivnom polju cvetaju ruže, Tamaru smo pitali i da li je sa svojim partnerom planirala prinovu.

– Slutiš mi. To je divno, ja sam dobila majčinski instikt, ali nisam još planirala. Nisam još za to, pogotovo sad u ovoj koroni, da posećujem bolnice. Imam neke prijateljice koje su trudne, pa znam kako to sve funkcioniše. Volela bih, ali nije vreme – rekla nam je ona.

Epidemija koronavirusa uticala je na sve nas te se mnoge njene kolege žale što su uskraćeni da normalno rade i zarađuju. Pevačica kaže da njoj najviše nedostaje publika, a da se finansijski još uvek dobro snalazi.

– Jako puno. U početku mi je izgledalo sve to bezazleno, da će to trajati par meseci i da ćemo se vratiti brzo u normalu. Nije mi smetalo, u neku ruku mi je i prijalo da se malo odmorim i da se naspavam, da nemam obavezu da ustajem i da jurim na snimanja, na putovanja… Sada mi je već katastrofalno teško zato što mi nedostaje. Jako mi nedostaje da izađem na binu i da pevam sa ljudima i da uveseljavam narod. Finansijski se još uvek snalazim – otkrila nam je Tamara i dodala:

– Mi moramo da radimo. Ja sva sreća ne izdržavam porodicu, živim pod krovom svojih roditelja, ne plaćam stan, nemam decu, ali šta da rade oni pevači koji žive samo od toga i imaju decu koju treba da prehrane. Meni je jako teško kada čujem priče svojih kolega što uopšte nemaju posla. Ne mogu nigde da rade. To je jezivo! Sve je počelo da živi nekako, samo mi i glumci stojimo.

Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Dotakli smo se i teme o cenama nastupa, jer su njene pojedine kolege ispričale kako su bili primorani da spuste svoju cenu, ne bi li održali makar neki nastup i tako zaradili.

– Nisam bila u situaciji da smanjujem cenu, još uvek nisu to tražili. Možda bih i spustila, kada bih pevala za prijatelja ili bi nekome trebalo da učinim, ali još uvek nema potrebe. Ako ne budemo radili naredne dve godine, moraćemo da spustimo cenu da bismo bar negde radili. To možda i ne zbog novca, već zato što želim da pevam. Želim da skačem i da narod peva sa mnom – rekla je Tamara.

Pročitajte još:

Tamara Milutinović progovorila o vezi sa oženjenim kompozitorom: Svi hoće da ti upropaste sreću

Tamara Milutinović priznala da je u vezi sa kompozitorom!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike