Po tradiciji! Sloba i Jelena proslavili Mladence: Ona nije skidala kecelju, a on joj zapevao "Božanstvena ženo" (FOTO)

23.03.2022

12:57

1

Veliki praznik novopečeni bračni partneri obeležili su sa prijateljima i kumovima, a posle otišli u izlazak

Po tradiciji! Sloba i Jelena proslavili Mladence: Ona nije skidala kecelju, a on joj zapevao "Božanstvena ženo" (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sloba i Jelena Radanović venčali su se na Dan zaljubljenih 14. februara, a juče su po svim tradicionalnim običajima proslavili praznik Mladenci.

Njih dvoje pripremili su posnu gozbu kako i nalaže ovaj praznik, ali i mladenčiće koji simbolizuju dug, srećan i sladak bračni život.

Domaćica, koja nije skidala kecelju, je na svom Instagram profilu objavila kako su tekle pripreme, a zatim i kako se odvijalo veselje.

Instagram printscreen/jeja.djuricanin
Sloba i Jelena Radanović

Pevač i njegova izabranica organizovali su venčanje za uži krug ljudi, pa su im ti gosti i došli na Mladence. Naravno, među njima je bio i Radanovićev kum i menadžer Goran Lečić Leka.

Slobi i Jeleni stigla je i torta sa natpisom "srećni Mladenci", a kada su se bogato počastili u kući, produžili su u izlazak. Kasniji događaj, takođe je ovekovečila pevačeva supruga, pa je pokazala kako se na parkingu vesele uz muzikante. Radanović je tada zapevao Jeleni numeru Miroslava Ilića "Božanstvena ženo".

Podsetimo, bračni par izgovorio je sudbonosno "da" u manastiru Dubnica u blizini Zlatara. Oni su za najuži krug ljudi organozovali posle veselje, a uz Jelenu su sve vreme bila i njena deca. Mlada je tada odlučila da promeni prezime Đuričanin u Radanocić. Kada su svatovi zapucali i krenuli ka restoranu, medijima se obratila Jelenina majka Beba i ispričala kakav je Sloba zet.

24sedam/Goran Sivački
Venčanje Slobe i Jelene Radanović

- Danas je za nas veoma lep i srećan dan. Presrećna sam i preponosna. Sve je lepo organizovano, a najvažnije je da su mladenci zadovoljni i da se vole. Sloba je divan i vaspitan mladić, a moja ćerka je danima bila uzbuđena zbog venčanja. Srećna je i voljena, a danas naročito. To je njihov dan - poručila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike