Dajana Paunović o ambiciji za politikom, a onda se prisetila pevačke karijere: Nikada ne bih nastupala i tezgarila!

06.11.2020

16:01 >> 17:15

0

Dajana Paunović o ambiciji za politikom, a onda se prisetila pevačke karijere: Nikada ne bih nastupala i tezgarila!
Copyright Dajana Paunović Foto: ATA Images/ Antonio Ahel

Sa Dajanom Paunović ekipa našeg portala se srela na pomociji nove pesme Ilde Šaulić, u kojoj je učestvovala i sama voditeljka. Ona je za 24sedam iskreno progovorila o svojoj medijskoj karijeri, prisetila se svojih početaka i pevačkih dana, ali pomenula i želju da se u budućnosti ostvari i u političkom svetu.

– Odlično sam, malo sam umorna s obzirom da radim puno, radila sam dosta i još me posla očekuje u narednom periodu, ali nekako navikla sam na sve to. Najvažnije je da volite to što radite i da budete posvećeni, to uvek daje dobre rezultate – otkrila nam je voditeljka na početku.

Iako kaže da je bila preumorna i da su je već sledeće jutro čekale nove poslovne obaveze i nova emisija “Svitanje”, nije mogla da odbije svoju kumu Ildu Šaulić i udostoji je svojim dolaskom na promociju, koju je njena kuma upriličila zbog promocije nove pesme i spota u kom je učestvovala i sama Dajana.

Osim Ilde i Dajana, u spotu se pojavljuju i pevačice Marina Tadić i Marina Visković, zbog čega su mnogi ovu žensku četvorku uporedili sa čuvenim devojkama iz “Seks i grada”.

–  Nije naš prvi projekat, Ilda i ja smo već sarađivale i snimile jedan duet 2010. godine. Ovo što vidite na spotu to smo zaista nas četri. Nismo se trudile da kopiramo nikoga, mi ovako živimo. Ja sam glumila ono što jesam, kako telefoniram, kada sam u kancelariji. Zaista smo uživale dok smo snimale i žao mi je što ima još mnogo odličnih kadrova koji nažalost nisu mogli da se uklope u sve – ispričala nam je voditeljka i dodala:

Promocija nove pesme Ilde Šaulić, Foto: ATAimages/Antonio Ahel

– Za mene ovo nije ništa novo, svoj televizijski put sam počela muzikom. Ja potičem iz muzičke porodice i završila sam tu školu, a kasnije i fakultet za menadžment. Tako da sve je nekako vezano za televiziju, bavila se aktivno ili pasivno uvek sam tu, tako da televiziju imam u malom prstu.

Dajana se iz sveta muzike povukla pre skoro pet godina, nakon čega je napravila kratku medijsku pauzu. Na male ekrane se vratila pre tri godine, tačnije 2017. godine, kada je počela da gradi svoju novinarsku karijeru i postala voditeljka jednog kolažnog programa.

– Moji prijatelji i ja tako volimo da se opustimo i da poručujemo pesme, pa nije isključeno da možda u skorijoj budućnosti i snimim neku pesmu, ali samo za svoju dušu. Moram da priznam da iskreno nikada ne bih tezgarila i išla na nastupe – rekla nam je ona i nastavila da priča o trenutnom poslu koji, kako ona ističe, obožava:

– Ja sam u ovom poslu skoro tri godine, dovoljno da se naviknem na takav tempo života. Nije mi lako, ni danas, jer sam ja pored toga majka i imam dete koje zahteva pažnju i mora da bude servisirano na najvišem mogućem nivou. Naravno, desi se i dan da kada mi ujutru zvoni alarm prosto se zapitam šta je sve to meni trebalo, no, posle 5 minuta kada se lepo razbudim budem srećna i zadovoljna jer idem na posao koji stvarno volim da radim. Svaki posao ima te dve strane, ali ja uvek gledam onu lepšu. Dosta toga sam uspela, ali verujem da je ovo samo početak i da ću tek dati svoj maksimum – priča nam Dajana i dodaje koliko je teško voditi živ program:

– Nisam do sada imala nekih loših situacije. Nikada u programu nisam imala problem, pa čak i sa onim ljudima sa kojima nisam bliska. Prosto, posao je posao, a privatnost je privatnost i ja to uvek odvojim.

Promocija nove pesme Ilde Šaulić Foto: ATAimages/AntonioAhel

Dajana je vrlo ambiciozna žena i ne prestaje da radi na sebi i usavršava se. Ona nam je priznala da ima želju da izgradi i političku karijeru, ali da se to sada neće dogoditi jer je previše mlada

– To je velika čast i velika obaveza. Ja pratim politiku i vodila sam sve skupove predsednika Vlade Republike Srbije. Za sada nema takve ambicije, ali kroz par godina možemo sigurno da pričamo na tu temu. Mislim da sam mlada i da u životu ima vremena za sve – kaže Paunovićeva.

Na samom kraju smo lepu voditeljku pitali o ljubavi, međutim, ona se samo tajanstveno nasmejala i poručila da je ispunjena i srećna na svim životnim poljima.

Pročitajte još:

Ilda Šaulić pokazala kako brat Mihajlo čuva njenu ćerku: Jedan je ujka! (FOTO)

Marina Visković: Ova godina nikome nije dobra, ali pevačice su jake i hrabre žene!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike