Ovo je muž zlatne Ivane Španović! Svi su mislili da će s drugim da „stane na ludi kamen": Onda je upoznala Marka! (FOTO)

20.03.2022

19:50

0

Atletičarka je prethodno bila u vezi dugoj deset godina. S fitnes trenerom je, s druge strane, pre braka provela svega dve

Ovo je muž zlatne Ivane Španović! Svi su mislili da će s drugim da „stane na ludi kamen": Onda je upoznala Marka! (FOTO)
spanovic_aerodrom_13082016_005 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivana Španović odbranila je zlato na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici skokom od 7,06 metara. Velika podrška svakako joj je suprug, fitnes trener Marko Vuleta, kom je sudbonosno „da" izgovorila krajem protekle godine.

Ivana Španović 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Marko

Muž zlatne Ivane, osim što je trener, takođe je i nutricionista. Pre nego što su stupili u brak, bili su u vezi dve godine.

Posle kraha desetogodišnje veze sa Vladimirom Kumrićem, upravo on je uspeo da joj vrati osmeh na lice. Inače, Ivana i Vlada su bili i vereni.

Vest o vezi s Vuletom, sa druge strane, osvanula je u medijima u decembru 2019. Tri meseca pre toga - Španovićeva je priznala javno da više nije sa Kumrićem. Krajem pomenute godine potvrdila je navode o romansi s fitnes trenerom.

Razumevanja ne manjka, iako nije iz sveta atletike

- Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - ispričala je bila Ivana za „Srpski telegraf".

Inače, Ivana i Marko uopšte ne kriju svoje emocije. Svaki slobodan trenutak vole da provode zajedno i često se i fotografišu za društvene mreže.

Ivana i Marko Vuleta Instagram screenshot / ivanaspanovic
 

Veridba je, podsetimo, bila obavljena u septembru pretprošle, a venčanje u oktobru prošle godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike