Sloba Radanović o nastupu za Novu godinu: Ni sam ne znam šta će biti

06.11.2020

19:51 >> 19:25

0

Pevač je pre nekoliko meseci ugovorio tezgu

Sloba Radanović o nastupu za Novu godinu: Ni sam ne znam šta će biti
Copyright Sloba Radanović, ATAImages, Antonio Ahel

Mnogi pevači koji su godinama unazad imali nastupe za Novu godinu, ali ovog puta ne mogu da se pohvale time, što nije slučaj sa Slobodanom Radanovićem.

Naime, on već više od deset meseci meseci ima dogovoren nastup za novogodišnju noć.

– Ugovorio sam svoj doček još u januaru. Kao što vidite, poslednjih nedelja se nastupi smanjuju, koliko sam načuo, možda se i totalno stopiraju kako bi se rešilo stanje sa koronavirusom. Vidite da te brojke iz dana u dan, nažalost, rastu. Ni sam ne znam šta će biti, to je već problem koji će rešavati ljudi na višem nivou, a vi kao i mi smo tu da poštujemo mere. Naravno da bih voleo da pevam doček, to mi je posao, najviše volim da pevam svojoj publici, ali biće šta biti mora. Opet kažem, za mene lično nema neke krize i mesta za paniku, jer prethodnih godina sam mnogo radio. Bilo bi glupo da nemam neki dinar sa strane, da ne mogu da izdržim ovaj period pauze. Nekako gledam po sebi, ako nisam ništa zaradio za ovih nekoliko godina, kada sam svaku noć bio tražen i nastupao, onda ne moram ni da pevam više – rekao je Radanović za Toxic portal.

PROČITAJTE JOŠ:

Tanja Savić za 24sedam o razorenoj porodici: Vidim da deca pate, mlađi sin je plakao zajedno sa mnom

Tamara Milutinović za 24sedam o burnoj vezi sa kompozitorom: Porodica je moju ljubav podržala od samog početka, sve su znali!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Toxictv.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike