Više ne moram da brinem kako izgledam! Kameron Dijaz šokirala priznanjem: Ne umivam se, živim kao zver

15.03.2022 | 10:31

Autor: Marija Mitić

Lepoj glumici trenutno je izgled na poslednjem mestu u životu

Copyright Kameron Dijaz Profimedia

Pre nekoliko godina Kameron Dijaz povukla se iz sveta filma, a utočište od svetla reflektora i mir našla je u svojoj porodičnoj oazi.

Otkako je napustila Holivud lepa glumica promenila je pogled na samu sebe i svoju lepotu, koja joj je, kako kaže, posle svega sada najmanje važna u životu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

- Upala sam u holivudsku zamku, i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene podvrgnute. Verovala sam u sve te pogrešne stvari i dozvoljavala da me tretiraju kao objekat, apsolutno - kaže glumica i ističe da joj je sada poslednja stavka o kojoj razmišlja izgled, te briga o istom.

- Teško je iz tog ugla ne gledati sebe, ne upoređivati se s drugima i ne osuđivati svoj izgled. Ja ne moram više da brinem kako izgledam. Izgled mi je bukvalno poslednja stvar o kojoj razmišljam, tokom dana mi ne padne na pamet. Živim kao zver, ne umivam se. Imam milion nekih kozmetičkih preparata i svi skupljaju prašinu na policama - priznala je slavna glumica bez zadrške i dodala da više ne brine da li je "drugima" lepa, već uživa u životu.

Instagram: @camerondiaz
Kameron Dijaz

- Možda dva puta mesečno uzmem neku kremu, namažem je i pomislim - pa da, valjda je ovo dovoljno, radiće i ako je stavim samo jednom? Jednostavno nisam trenutno u situaciji da trošim bilo koju količinu energije na izgled - rekla je ona.

Podsećanja radi, slavna glumica poslednjih godina piše knjige, a bavi se i proizvodnjom vinom od organskog grožđa i u kome nema šećera.

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam