Malo ih je koje bi priznale ono što je Ilajza Šlesinger: Sa 20 je sve zabava, ali sa 30... Ne daj Bože!

07.11.2020

13:53 >> 14:45

0

Komičarka je za manje od pet minuta uspela da ostavi jači pol u potpunom šoku, pošto im je veoma slikovito dočarala šta devojke rade po kući pre nego št

Malo ih je koje bi priznale ono što je Ilajza Šlesinger: Sa 20 je sve zabava, ali sa 30... Ne daj Bože!
Copyright Ilajza Šlezinger Youtube screenshot ,,Jimmy Kimmel Live"

Komičarka i glumica Ilajza Šlesinger, poznata po svom britkom jeziku, tokom jednog stendapa uspela je muškarce u publici da ostavi bez reči, pošto je objasnila šta devojke rade pre nego što im dečko po prvi put dođe kući. Ona je u svom stilu iskarikirala ,,sistem pripreme” koji se odvija pre nego što muškarac pokuca na vrata, sve do ,,padanja s nogu” koje sledi po prvom komplimentu.

– Početak svake veze je prelep. Lepo se slažete, ne znate istoriju mentalnih bolesti u porodici osobe s kojom ste i sa, na primer, 20 godina sve o čemu maštaš je da on dođe kod tebe kući i da poželi da ostane tu zauvek, ali… Ti tada živiš u nekom prostoru koji je zbir divnog doma koji je tvoja majka sređivala i urbanog stana koji ti je Pintrest rekao da ti treba. Plus nemaš ni dinara. Kao – da li da kupim tepih ili večeru, evo, ne znam! – nasmejala je ona već u startu sve do suza, ali onda je počela da razlaže temu.

– Mlade devojke, kad im dečko po prvi put dolazi u kuću ili stan, čiste kao nikad pre! A to je zato što su devojke, potajno, velike aljkavuše. Nemojte sad da prikrivate usta i da se kikoćete: ,,Ne, ne, ja nisam”, a i vi momci: ,,Moja devojka? Ma, kakvi!” Razumem da vam je lepo i da je ona lepa, ali pogledajte pregrade u njenom automobilu. Ako smete. To se gomilalo godinama. Tu ima diskova, kablova, punjača za telefone koje ona više ne koristi, labela, lak za nokte koji se prosuo, dezadorans, salvete od brze hrane, jedan komadić pomfrita, sigurno! – nabrajala je ona, a u publici sve su jači bili ženski osmesi, od onih gromkih, muških, koji su se u trenutku i zamislili, a onda i šokirali.

Prema rečima Šlesingerove, osim automobila, devojke na isti način ,,pune” i svoj životni prostor, pa onda kad ,,padne čišćenje” – kaputi završe u rerni i, što se njih tiče, mogu i da se spale, mačka završi u korpi s prljavim vešom (,,Izvini, al’ moram da vidim prvo šta on misli o mačkama!”), mirišljave sveće se pale svuda po stanu, cimerka se moli na kolenima da ne izlazi iz sobe jer je često nervozna i nije baš reprezentativno obučena, a devojka čeka dečka i ,,sve mora da izgleda savršeno”! I na kraju:

– On uđe u stan i kaže: ,,Uh, pa lepo ti je ovde”, a ona momentalno pada s nogu i grabi se za dah, jer joj trud nije prošao neopaženo.

Međutim, s godinama – sve se menja, a Ilajza je i to iskarikirala, pa publici zadala ,,finalni udarac”.

– U tridesetim to već izgleda ovako… On dolazi, a ti si u nekim opasnim cokulama, žvaćeš žvaku, držiš cigaretu u ruci, kese za đubre gore iza tebe, pa kad pokuca otvaraš rečima: ,,Pa, gde si ti?”

Pročitajte još:

Slosova teorija rasturila više od 200 brakova: Ovo je razlog zašto ću da umrem sam, ali srećan!

Borjana je šurak prvo ošamario, a onda mu sipao piće: Veza sa Snežanom počela je burno!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike