Konstrakti hakovane društvene mreže! Umetnica se oglasila, otkrila kakve mere će preduzeti

13.03.2022

12:25

0

Ana Đurić se požalila obožavateljima da nema pristup socijalnim mrežama, zbog čega je rešila brzo da reaguje

Konstrakti hakovane društvene mreže! Umetnica se oglasila, otkrila kakve mere će preduzeti
konstrakta _evrovizija_05032022 (2) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, osvojila je široke narodne mase pesmom „In corpore sano” kojom će Srbiju predstaviti na predstojećem Evrosongu u Torinu.

Broj pratilaca na Konstraktinom Instagram nalogu je naglo porastao posle Pesme za Evroviziju, što je dovoljan pokazatelj da su se svi zainteresovali da saznaju ko je zapravo srpska predstavnica na Evroviziji. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Konstrakta

 

I dok postoje oni koji je obožavaju i koji su fascinirani njenom pesmom, drugima ipak smeta, pa su rešili da joj hakuju društvene platforme. Naime, Ani je hakovan Fejsbuk i Instagram nalog.

Umetnica se putem Tik Toka oglasila i dala obećanje pratiocima da će pokušati naloge da vrate, a ukoliko im to ne pođe za rukom, ona otvara novi nalog.

 

 

- Evo da vam se javim, pošto smo mi jako veliki poznavaoci bezbednosti na Internetu. Svi nalozi su hakovani. Možda je tako i bolje. Navik'o sam biti sam. Probaćemo da vratimo naloge uz pomoć stručnjaka, a ako to ne uspemo, onda idemo ispočetka - rekla je Konstrakta putem Tik Toka, jedinog naloga koji joj još uvek nije hakovan.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike