Još dva dana do Kopaonik Music Week-a: Saša Matić najavljuje nastup od šest sati, Ceca pravi provod za pamćenje!

09.03.2022

11:57

0

Drugog vikenda ovog festivala publiku će zabaviti Jelena Karleuša i Dino Merlin

Još dva dana do Kopaonik Music Week-a: Saša Matić najavljuje nastup od šest sati, Ceca pravi provod za pamćenje!
Music Week1 - Copyright Promo/Sky Music

Samo još dva dana ostala su do početka šestog izdanja Kopaonik Music Week festivala. Na najpoznatijoj srpskoj planini, u velikoj sali hotela Grand, 11. marta nastupiće Saša Matić, dok će ovo veče otvoriti Nenad Cvijetić.

Već narednog dana, odnosno 12. marta festivalska publika imaće priliku da uživa uz Cecu Ražnatović, ali i Mega bend koji će pre Cecinog nastupa zagrejati atmosferu. Festivalska vrata biće otvorena za publiku od 21:30 časova.

Ono po čemu je Kopaonik svima dobro poznat, jeste vrhunski doživljaj i savršen spoj martovskog skijanja i koncerata za pamćenje. Do sada je više hiljada gostiju imalo privilegiju da u vrhunskoj produkciji, na luksuznoj lokaciji bude deo Music Week festivala, a upravo to neće izostati ni ovog puta.

Promo/Sky Music
 

Svoje oduševljenje predstojećim nastupom ne krije ni muzička zvezda Saša Matić, koji je nedavno objavio svoj novi album “Dva života”, koji će na Kopaoniku imati svoje prvo festivalsko izvođenje.

- Poslednji put kad sam svirao na Music Week-u na Kopaoniku, nastup je trebalo po nekom pravilu da traje dva, dva i po sata. Na kraju je trajao četiri sigurno, ako nismo prekoračili i četiri. To su bile urgencije, samo mi dolaze saradnici na binu “još pola sata, još pola sata”, tako da smo produžili - izjavio je Matić i dodao kroz smeh da misli da će ovoga puta koncert na Kopaoniku trajati šest sati.

Sreću ne krije ni Svetlana Ceca Ražnatović koja je povodom Kopaonik Music Week-a izjavila:

Promo/Sky Music
 

- Srećna sam što ću se sa svojom publikom družiti na Kopaoniku. Posle dužeg vremena opet ćemo napraviti noć za pamćenje.

Na ulazu će važiti sve propisane kovid mere koje je propisao Krizni štab.

Čak 80% kapaciteta za festival već je rasprodato, a sada su u prodaju puštene i jednodnevne ulaznice. Prvog vikenda cena ulaznice za jedno veče iznosi 7.000 dinara, dok je paket koji podrazumeva obe večeri košta 12.000 dinara.

Promo/Sky Music
 

U prodaji je i dalje mali broj ulaznica u sklopu vrlo limitiranog broja specijalno kreiranih aranžmana u hotelima Grand, Gorski i Viceroy.

Telefon za rezervacije je +381 60 66 70 318, a više informacija može se naći na sajtu musicweek.rs.

U okviru šestog izdanja Kopaonik Music Week-a drugog festivalskog vikenda hotel Grand ugostiće Jelenu Karleušu 18, odnosno Dina Merlina 19. marta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike