Seka Aleksić nikome ne čestita 8. mart, niti taj praznik priznaje! „Tako su me naučili i ne mislim da su pogrešili"

08.03.2022

19:51

1

Pevačica veruje da se nežnijem polu „pažnja, ljubav i pokloni ne pružaju samo jedan dan u godini, već da to treba da se čini veoma često"

Seka Aleksić nikome ne čestita 8. mart, niti taj praznik priznaje! „Tako su me naučili i ne mislim da su pogrešili"
Copyright Seka Aleksić ATAImages/Antonio Ahel

Seka Aleksić objašnjava kako se i dok je odrastala u njenoj kući Dan žena nije posebno obeležavao. Kako je naučila - tako danas i živi i ne smatra da je to neka greška. Od supruga Veljka, kaže, veoma često dobija cveće, a ljubavlju je svakako maksimalno ispunjena.

- U mojoj kući se baš i nije poštovao ovaj praznik jer su moja majka i baka smatrale da se ženama pažnja, ljubav i pokloni ne poklanjaju samo jedan dan u godini, već da to treba da se čini veoma često. Posebno kad je u pitanju ljubav. Nju čovek u sebi ima ili nema...

- Onaj ko je nema daruje poklone na Dan žena, a onaj ko je ima daruje sve svaki dan, non-stop. Tu je razlika. Ja sam tako učena i dan-danas mislim da je to zaista tačno. Nisam osoba koja slavi ovaj datum i ne verujem u njega - rekla je pevačica za „Lenu" pa nastavila o tome kako nikome i ne čestita Dan žena.

 

 

- Ne čestitam nikome. Kao što sam rekla, ja taj praznik ne priznajem. Veljko kupuje cveće na nedeljnom nivou. Zna da volim cveće i u našoj kući uvek u vazi stoji raskošan buket. On to redovno kupuje i donosi mi - priča pevačica, pa se osvrće i na brojne priče o trećem detetu.

Upitana da li bi volela da ovoga puta dobije devojčicu, nije bila poljuljana:

- Nikad nisam razmišljala o polu deteta. Uvek sam se molila Bogu samo da je zdravo... I nikad neću razumeti ljude koji decu dele tako, na muško i žensko. Samo da je zdravo, to je najvažnije - istakla je.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike