Urnebesno! Kraljica Elizabeta peva Konstraktinu pesmu: Koja je tajna zdrave kose Megan Markl? (VIDEO)

07.03.2022

12:37

1

Na društvenim mrežama osvanula je odlična montaža koja je sve nasmejala, posebno zbog poznato loših odnosa u kraljevskoj porodici

Urnebesno! Kraljica Elizabeta peva Konstraktinu pesmu: Koja je tajna zdrave kose Megan Markl? (VIDEO)
kraljica Elizabeta Konstrakta 253129_finale-pesma-evrovizija-05032022-0234_orig - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel Profimedia

Pobeda Konstrakte na "Pesmi za Evroviziju '22" inspirisala je javnost, pa se društvenim mrežama brzinom svetlosti deli montirani snimak kraljice Elizabete kako peva "In cospore sano".

Posebno je zanimljivo to što je poznato da su u britanskoj kraljevskoj porodici loši odnosi zbog princa Harija i njegove supruge Megan Markl, o kojoj Konstrakta peva.

Printscreen/RTS
Konstrakta

Tako je izmontirano da kraljica pevuši "koja je tajna zdrave kose Megan Markl".

Video je uveliko postao viralan na internetu, ali i zbog dobro urađene montaže gde su zvuk i slika savršeno usklađeni.

Stranci, iako ne razumeju u potpunosti o čemu peva srpska predstavnica predstojećeg Eurosonga, i te kako su se zainteresovali za ovu numeru. Belgijski jutjuber koji stoji iza kanala Eurovision Talk opisuje Konstraktin nastup kao hipnotički i uzbudljv doživljaj.

- Šokiran sam, ovaj nastup je nešto što šokira i iznenađuje, a teško je danas biti zapanjen nekom izvedbom jer je uglavnom sve već viđeno - rekao je.

Podsetimo, Ana Đurić, poznata kao Konstrakta, nastupiće na Eurosongu 12. maja, u drugom polufinalu, a ukoliko prođe i u finale, što mnogi očekuju, gledaćemo njen nastup 14. maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike