Slavica Ćukteraš o bivšem mužu, zdravlju i posledicama korone: Ne plašim se!

08.11.2020

20:05 >> 20:06

0

Pevačica ističe da kad nestane ljubav - nestalo je sve, te da je ,,bolje dobar razvod, nego loš brak

Slavica Ćukteraš o bivšem mužu, zdravlju i posledicama korone: Ne plašim se!
Copyright Slavica Ćukteraš Screenshot ,,Sceniranje"

Slavica Ćukteraš gostujući u emisiji ,,Sceniranje” progovorila je o svom zdravstvenom stanju, te agoniji koju je prošla zbog koronavirusa.

– Definitivno neki problem imam sad, da li je zbog korone ili ne, ne znam, ali na levo uvo ne čujem. Slabije čujem, to su momenti u pitanju. Sedim sa društvom i ne mogu da pohvatam. Treba da odem kod lekara, ali ne plašim se… Kad sam ovu godinu prebrinula sa zdravljem, onda me zabole uvo. Korona mi je oslabila imunitet i postala sam anemična. Posle dve nedelje od karantina – zaglavim u bolnici zbog gnojne agine. Temperatura mi je išla i do 40 – otkrila je pevačica, pa se zatim osvrnula i na svoj ljubavni život, godinu dana posle razvoda od Vlade Avramova.

– Emocije su nestale, najbitnije je da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija (ćerka) ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno. Ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina. Kad nestane ljubav, nestalo je sve. Zašto bi živeli bez ljubavi, na šta to liči? – zapitala se.

O novoj vezi, pak, ne razmišlja.

– Čini mi se da ja još nisam spremna za novu vezu. Imam udvarače, ali sve mi je to ništa. Nisam raspoložena za takvo nešto. Lepo mi je samoj – zaključila je Slavica.

Pročitajte još:

Raskošna svadba ne garantuje bračnu sreću: Za ove poznate se ne zna da li su skuplje platili sudbonosno ,,da” ili razvod!

Slavica Ćukteraš za 24sedam o udvaračima: Ko kaže da sam sama!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Sceniranje

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike