Vanja Mijatović o udesu iz 2013: Morala sam ponovo da učim da hodam!

09.11.2020

23:06 >> 07:17

0

Pevačica se te godine u februaru vraćala s nastupa u Novom Sadu, pa zadobila teške povrede zbog kojih pola godine nije mogla da ustane iz kreveta

Vanja Mijatović o udesu iz 2013: Morala sam ponovo da učim da hodam!
Copyright Vanja Mijatović ATAImages/Antonio Ahel

Vanja Mijatović doživela je strašnu saobraćajnu nesreću u februaru 2013. godine, kada se vraćala iz Novog Sada, sa jednog nastupa. Osim teških povreda, zbog kojih mesecima nije mogla da ustane iz kreveta, počela je da je muči i anksioznost, o čemu je takođe progovorila gostujući u ,,Sceniranju”.

– Učila sam ponovo da hodam, bukvalno. Bile su jako ozbiljne povrede i šest meseci je trajao oporavak. Pet meseci sam ležala u krevetu. Bila sam slomljena, a inače sam ceo period bila jako pozitivna… Sve moguće mi je bilo zabranjeno – ispričala je Vanja, pa dodala:

– Pitala sam se kako ću ja sve moći. Ali sam nekako verovala, mnogo sam bila uporna, posvetila sam se samo tome. Inače, imala sam udes i pre toga. I od tad sam navukla neki strah od vožnje kolima po snegu – priznala je pevačica, te otkrila i detalje napada anksioznosti.

– Sva se preznojim i uplašim i molim da se smanji brzina, ako je potrebno. Najviše verujem sebi kad vozim. Ja sam recimo drhtala, imala sam par napada tih jačih. Jednom sam imala i u emisiji, ali to se nije videlo. U početku nisam znala šta je to, nisam mogla da dišem. Plašila sam se od padanja u nesvest. Više puta sam padala i baš mi je mučno iskustvo – zaključila je ona.

Pročitajte još:

Slađa Alegro odrastala u nemaštini: Dešavalo se da hleb bude star sedam dana…

Ove zvezde su zaradile milione, a plaćale su kirije: Neke su i dan-danas podstanari!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Sceniranje

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike