Šokantno otkriće: Kija Kockar se pomirila sa Lunom Đogani!

01.03.2022

15:08

0

Autor: Marija Mitić

Nekadašnje žena i ljubavnica su zakopale ratne sekire

Šokantno otkriće: Kija Kockar se pomirila sa Lunom Đogani!
đogani kockar - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Folker Aca Lukas održao je danas konferenciju za medije pred nastup na festivalu "Pesma za Evroviziju '22". Između ostalih, tu se našla i Kija Kockar, pevačica, koja će u Lukasovom timu biti potparol za medije. 

Ona je takođe odgovarala na pitanja novinara, među kojima je bila i ekipa 24sedam, a jedno od njih je bilo da li će pozvati svoje "Kijevce" (fanove) da glasaju i da li to znači da "Lunatori" (fanovi Lune Đogani) da oni neće podržati Lukasa.

Privatna arhiva/ Kristina Kija Kockar
 

Tada je Kija otkrila da je ona sa Lunom izgladila odnose.

- To je davna prošlost i nema veze sa ovim. Ja sam neutralna u ovom slučaju. A i između ostalog, ja sam izgladila odnose sa Lunom, tako da mislim da neće biti nikakvih problema - rekla je Kija, pa dodala:

- Vi ste ostali u nekom prošlom vremenu čim i dalje komentarišete tu situaciju. Mislim da je to sve iza nas i da smo krenuli dalje sa svojim životima.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, Sloba Radanović je u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" prevario Kiju, koja je tada bila njegova supruga, upravo sa Lunom Đogani. Tada je nastao "ljubavni trougao" o kome se, kako se može videti, i danas priča iako je svako od njih nastavio sa svojim životima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike