I tako ja ostadoh neudata... Olivera Kovačević o emotivnom životu: Niko nema dokaz da sam se udala

28.02.2022

22:39

3

Novinarka je svojevremeno ispričala kako je 12 puta hvatala bidermajer, ali da joj on nije donosio sreću

I tako ja ostadoh neudata... Olivera Kovačević o emotivnom životu: Niko nema dokaz da sam se udala
Olivera Kovačević - Copyright Antonio Ahel/ATAimages

Glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević otvorena je da priča o svim temama, osim o emotivnom životu. Gde god da se pojavi nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a mnoge interesuje da li je neko uspeo da osvoji njeno srce. 

Godine prolaze, a ona i dalje ostavlja utisak devojke, koja pleni prirodnom lepotom, a svi oko nje ostaju uskraćeni za odgovor da li Olivera kraj sebe ima životnog saputnika. 

Iako su se pojavile spekulacije da se voditeljka zavetovala na večnu ljubav dugogodišnjem partneru, ona je ipak ostala zagonenta po ovom pitanju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Oliera Kovačević

 

- Bili su napisi da su oni čuli da sam se udala, a ja sam ih samo pitala imaju li dokaze za to. Pošto mi niko još dokaz nije doneo, ja ostadoh neudata. Verujem ja ljudima, ali verujem i sebi - istakla je Olivera za „Story”.

Inače, godinama se šuška i da je Kovačevićeva u skladnoj vezi s jednim poznatim imenom iz sveta politike, a na konstataciju novinara da je možda vreme da se otkrije ova javna tajna i da Oliverin partner počne da se oslovljava imenom i prezimenom, ona kaže:

- Ne znam o kome govorite, ali neka na toj temi ostane sve kako jeste - kazala je ona za pomenuti medij.

ATAImages/ Antonio Ahel
Olivera Kovačević

Olivera Kovačević je jednom prilikom ispričala kako je hvatala bidermajer čak 12 puta, ali da se, ipak, nije udala. Tada je istakla da pravu sreću ne donosi matičar.

- Ne donosi sreću matičar, nego alhemičar – izjavila je ona ranije za domaće medije.

ATAImages/Antonio Ahel
Oliera Kovačević

 

Podsetimo, Olivera trenutno radi na pripremi „Pesme za Evroviziju”, festivala na kom ćemo dobiti srpskog predstavnika na popularnom muzičkom takmičenju. Ona ne krije ni da je dobila poziv da ide u Torino i prisustvuje ovom međunarodnom festivalu. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike