On je klasičan Balkanac! Mirka iskreno o greškama u odnosu sa Vujadinom: Pokazala sam mu šta sve mogu sama

25.02.2022

20:23

0

Autor: Marija Mitić

I pored brojnih medijskih napisa da imaju krizu u "braku", glumica ističe da je sve u najboljem redu

On je klasičan Balkanac! Mirka iskreno o greškama u odnosu sa Vujadinom: Pokazala sam mu šta sve mogu sama
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Mirka Vasiljević nema trena za predah budući da je posvećena majka četvoro dece - sinova Andreja (10), Mihajla (7) , kćerke Adrijane (8), a fokusirana je i na četvoromesečnu bebu Aniku koju je rodila krajem oktobra prošle godine.

Ipak, kako kaže glumica, već ima pomoć oko čuvanja bebe od strane starije dece. 

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Antonio Ahel/ATAImages
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

- Svako dete je nova radost za mene. Andreja sam rodila sa 20 godina, a ovo dvoje su došli zaredom. Vujadin i ja smo bili mladi, životno neiskusni, emotivno nedovoljno zreli. Posle sedam godina poželela sam da opet osetim miris bebe i da dobijem još jednu devojčicu, da svako ima i brata i sestru, za igru, izlazak, rame za plakanje. Sada, sa 30 godina, sa Anikom sam iskusnija. Klinci pomažu, hrane je, spremaju za kupanje, paze - rekla je Mirka za Gloriju.

U maratonu dnevnih obaveza Mirki nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić veoma pomaže i jedno drugom su velika podrška.

ATAImages/ A.A.
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

- On je tipični Balkanac koji poslove deli na muške i ženske. Odrastali smo zajedno i znam koliko može. Isto to on zna za mene, što je možda bila moja greška na početku veze jer sam pokazala šta sve mogu sama. Razgovorom sve rešavamo. Kaže mi: “Samo reci šta treba, tu sam” i uradi sve. Kada smo u inostranstvu, trudim se da mu dozvolim da ima mir jer mi živimo od njegovog sporta. On ima teret izdržavanja svih nas, da mora da bude zdrav kako bi bio na terenu, jer je to bitno za profesionalni fudbal.

Podsetimo, u proteklom periodu novinske stupce punili su navodi o krizi u vanbračnoj zajednici Mirke i Vujadina, međutim, oni uživaju u stabilnom porodičnom životu, a takođe se trude i da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike