Paparaco snimak! Kris Džener jedva hoda: Obezbeđenje je iz privatnog aviona sprovelo do džipa (VIDEO)

24.02.2022

07:00

0

Čuvenoj „mamadžerki" je skupocenu letilicu pozajmila najmlađa ćerka, malo posle najnovijeg ispada uskoro i zvanično bivšeg muža Kim Kardašijan, Kanjea Vesta

Paparaco snimak! Kris Džener jedva hoda: Obezbeđenje je iz privatnog aviona sprovelo do džipa (VIDEO)
profimedia-0481523779 - Copyright Profimedia

Kris Džener doputovala je u Majami privatnim avionom njene ćerke, Kajli. Paparaci su je „upecali" dok je izlazila iz skupocene letelice u gotovo jednako skupi džip, skrivajući pogled kako ispod naočara za sunce, tako i crnog šešira.

Ono što je mnoge zgranulo bilo je to kako se poznata „mamadžerka" kreće. Izuzetno pažljivo, nogu pred nogu, a i gegajući se, prešla je iz jednog prevoznog sredstva u drugo. Obezbeđenje i asistentkinja svakako su bili tu da joj pomognu, međutim - konačno pokazavši svoje godine, ostavila je mnoge bez teksta za svega nekoliko sekundi.

Podsećanja radi, Kris se bliži sedamdesetoj i iako je mnogo uložila u razne korekcije, ovo nikako nije uspela da sakrije. Značajno krupnija nego što je javnost pamti iz šoua i u opuštenom izdanju - zaličila je na pravu „modernu baku" hodajući do vozila koje ju je čekalo na arodromu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

Inače, Kris i njen dečko Kori Gembl nedavno su prošli kroz pravu dramu, pošto je uskoro i zvanično bivši muž Kim Kardašijan „osuo paljbu" i po „mamadžerkinom" izabraniku na društvenim mrežama.

- Bog ima plan kako da ukloni bezbožnika Korija. Nikad nije ni trebalo da bude ovde... Ja mislim da je on okej, nije sjajna osoba, ali je okej. Nekad je bio blizak s Pafovom porodicom, pa se „prikačio" na Bibera i, kad se Kris razvela, samo je „ušetao". Jednom je rekao mojoj ženi da zna kakvu muziku ona treba da sluša...

- Kroz nedelju dana sam tražio da ga sprovedu napolje s rođendana moje ćerka. Mi njegovu porodicu nikad nismo upoznali i mislim da nikad i nećemo. Iz nekog razloga, njegov je posao bio da „poveže" moju suprugu s liberalima. Meni je uvek delovao kao neko ko radi za, na primer, „DuPoint" il inešto tome slično - pisao je Je na Instagramu uz Korijevu fotografiju, pa je onda uklonio, prenosili su strani mediji.

Ubrzo zatim, Kris je viđena kako dolazi u Majami.

Video: Profimedia

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike