Poznata voditeljka šokirala priznanjem: Partner me psihički maltretirao

21.02.2022

14:38

1

Autor: Marija Mitić

Bojana Lazić kaže da je ovakve situacije uglavnom doživljavala zbog njihovog ličnog nezadovoljstva

Poznata voditeljka šokirala priznanjem: Partner me psihički maltretirao
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Bojana Lazić trenutno uživa u ljubavnoj vezi, iako ne želi da otkrie ko je ukrao njeno srce. Ipak, da joj nisu stalno cvetale ruže dokazuje i njena nedavna izjava - da je od bivših partnera bila psihički maltretirana u prošlosti.

Voditeljka emisije "Premijera Vikend Specijal", rekla je prilikom gostovanja u "Magazinu In", da je psihičko maltretiranje uglavnom doživljavala zbog ličnog nezadovoljstva bivšeg partnera.

- Dešavalo se da me psihički maltretiraju zbog nekog svog ličnog nezadovoljstva ili prosto što misli da sam mnogo bolja od njega i ne zna na koji način to da ishendluje - priznala je Lazićeva u emisiji "Magazin In", na šta je Vesna de Vinča dodala:

Instagram printscreen/bojanalazic00
Bojana Lazić

- Ako muškarac nije uspešan, onda je žena kriva što nije uspešan, to je vrlo opasno - zaključila je Vesna.

- Na tom izboru za mis sam naišla najbolje drugarice i kume. Lepa žena se lepoj ženi raduje. Nikada ništa loše nećeš čuti od lepe i uspešne žene - istakla je potom Bojana.

Printscreen/ Youtube/„Premijera - Vikend Specijal"
Žarko Lazić

Inače, Bojana je bila udata za svog kolegu Žarka Lazića, koji je dugo godina vodio serijal "Kuća od srca". Njih dvoje su se venčali 2009. godine, a zajednica im je okončana razvodom, 2016. godine.

Bojana i Žarko su se upoznali tokom putovanja u Grčku, gde su snimali spot za pesmu grupe "Flamingosi", a jedno drugom su se dopali na prvi pogled. Iz braka imaju sina Mateju, a jedno za drugo i nakon razvoda imali su samo lepe reči.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike