Žao mi je, nisam iz hira radila ovaj koncert: Vesna Zmijanac se pravdala fanovima, pa ih ponovo razljutila (FOTO)

19.02.2022

21:30

0

Pevačica im je objasnila da karte mogu vratiti ukoliko žele novac nazad

Žao mi je, nisam iz hira radila ovaj koncert: Vesna Zmijanac se pravdala fanovima, pa ih ponovo razljutila (FOTO)
vesna_zmijanac_18022022_0036 - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Pevačica Vesna Zmijanac našla se na udaru svojih razočaranih fanova jer je održala koncert u Beogradu, a mnogi njeni obožavatelji su besni jer nisu bili na vreme obavešteni o istom. 

Naime, oni su 2020. godine kupili karte za koncert koji je zbog pandemije koronavirusa otkazan, a pevačica je želela da svojim obožavateljima oduži za kupljene karte i održi koncert. Međutim, bilo je i onih koji nisu saznali za to, te su je putem Instagrama urnisali komentarima.

 

Bilo je i onih koji su joj se zahvaljivali na odličnoj zabavi, no ipak su prednjačili negativni komentari.

 

Ekipa 24sedam je kontaktirala pevačicu zbog novonastale situacije, a potom je posle našeg pisanja odlučila da se i sama obrati svojim vernim pratiocima i objasni im zbog čega je došlo do nesporazuma.

 

 

-- Dragi moji, vidim da je nekolicina vas ljuta što nije obaveštena kada je koncert. Žao mi je zbog toga i verujte mi da nisam iz hira sinoć radila ovaj koncert već isključivo zbog vas koji ste kupili karte pre dve godine. Na mom Instagramu sam nekoliko puta odgovarala na pitanje kada će koncert rekavši uskoro, čuvajte karte i pre dve nedelje jasno sam napisala da po sadašnjem planu koncert će se održati 18. februara. Na sajtu još od oktobra stoji termin gde i kada će biti, gde su se svi informisali. Vaše karte možete vratiti ili ako želite novi koncert će biti u maju ili okotobru sa kartama u prodaji, sem vas koji već imte karte i da kojima možete doći na koncert. Žao mi je zbog svega. Želela sam da sve bude najbolje. Vaša Vesna - napisala je Zmijančeva. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike